Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

EK voorspellingen Engeland – Duitsland: hoge odds schot Havertz

EK voorspellingen Engeland – Duitsland

De laatste achtste finales van het EK voetbal worden op woensdagavond 29 juni gespeeld. Om 21:00 uur spelen Zweden en Oekraïne tegen elkaar, maar de wedstrijd waar we allemaal naar uitkijken begint om 18:00 uur. Engeland neemt het dan in het eigen Wembley op tegen Duitsland. Lees verder voor onze tips en de bookmakers odds voor het wedden EK 2020 vandaag. Wij verwachten de nodige corners voor Duitsland en de verrassend hoge notering op 1 schot op doel van Kai Havertz.


Engeland – Duitsland voorspellen

Engeland kende een geweldige reeks voor het EK 2020. In de EK kwalificatiegroep wonnen ze zeven van de acht wedstrijden en scoorden ze maar liefst 37 keer. Ook de WK kwalificatie is goed voor ze gestart met 9 punten uit drie wedstrijden en 9 goals voor en maar één tegen. Engeland scoorde dus ontzettend makkelijk, maar dat is nu op het EK voetbal wel anders.

Engeland moeizaam op EK 2021

In de groepswedstrijden scoorden ze maar twee keer in de drie wedstrijden. Ze wonnen in de groep 1-0 van Kroatië en 1-0 van Tsjechië, het werd 0-0 tegen Schotland. Van een veel scorende ploeg is Engeland verandert in een ploeg die moeite heeft om überhaupt kansen te creëren. In die drie wedstrijden hebben ze in totaal maar zeven schoten op doel gehad. Spits Harry Kane heeft nog geen echte kans gehad en heeft dus ook nog niet gescoord.

Verdedigend leek het wel aardig te staan in de groep, maar ze speelden natuurlijk niet tegen topploegen. Aanvallend valt Engeland erg tegen en het lijkt er niet op dat Southgate de oplossing al heeft gevonden.

Duitsland op Euro 2020 erg wisselvallig

Duitsland is misschien wel de meest wisselvallige ploeg van het toernooi. De eerste wedstrijd van Euro 2020 werd met 1-0 verloren van Frankrijk, kan gebeuren. Maar de Duitsers hadden amper kansen en verdedigend lieten ze veel ruimte liggen.

Tegen Portugal was het weer een hele andere wedstrijd. De Duitsers speelden erg aanvallend en dat betaalde zich uit. Ze scoorden maar liefst vier keer en hadden er nog veel meer kunnen maken. Aan de andere kant gaven ze Portugal de nodige ruimte, waardoor ook zij tot tweemaal tot scoren kwamen. Dan de wedstrijd tegen Hongarije die helemaal bizar was. Uiteindelijk werd het 2-2 en eindigde Duitsland als tweede in de groep.

Duitsland zal tegen Engeland willen controleren

Bondscoach Löw zal nog niet zeker zijn hoe ze moeten spelen tegen Engeland. Als ze aanvallend spelen zullen ze ruimte weggeven en daar kunnen Sterling, Foden en Kane natuurlijk gebruik van maken. Zonder de aanvallende instelling lijkt Duitsland moeite te hebben met het creëren van kansen. Toch verwachten we dat Duitsland niet zo aanvallend zal spelen als tegen Portugal. De Duitsers zullen de wedstrijd willen controleren zonder veel ruimte weg te geven.

Wedden op Engeland – Duitsland EK vandaag

Voorspellen wie Engeland – Duitsland gaat winnen is lastig. Beide ploegen waren niet geweldig in de groepsfase, maar hebben natuurlijk genoeg kwaliteit in het team. Vooraf aan het EK voetbal hadden wij gezegd dat Engeland beter was dan Duitsland. Maar in de groepsfase stelde Engeland erg teleur, ondanks de eerste plaats. Wij verwachten niet al te veel goals en een wedstrijd waarbij Duitsland veel de bal zal hebben.

Inzetten op corners Duitsland

Engeland wil waarschijnlijk gebruik maken van de snelheid van Foden en met name Sterling en misschien Rashford. We verwachten daarom de nodige corners voor Duitsland. De weddenschap ‘Duitsland over 4.5 corners’ noteert 2.02 bij de bookmakers.

Hoge odds Kai Havertz schot op doel

Havertz heeft dit toernooi al laten zien hoe goed hij is. Hij komt vaak gevaarlijk in de zestien en had in de laatste twee wedstrijden twee schoten op doel. De quotering voor slechts één schot op doel vinden wij verrassend hoog: 2.30. Daarnaast geldt deze weddenschap niet alleen voor de 90e minuten, maar ook de verlenging.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top