Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

ABN Amro WTT 2019: Nishikori favoriet bookmakers ATP Rotterdam

Voorspellingen ABN AMRO WTT 2019
Tips tennis weddenschappen ATP Rotterdam

Het ABN AMRO World Tennis Tournament vindt van maandag 11 tot en met zondag 17 februari plaats in Ahoy Rotterdam. Het is de 47e editie van het evenement en de recente erelijst telt fraaie winnaars als Roger Federer, Jo-Wilfried Tsonga, Stan Wawrinka en Tomas Berdych.

Check verderop de quoteringen. Wij zetten onze vraagtekens bij de favoriet van de bookmakers…. De snelle baan in Ahoy is immers sneller dan gemiddeld en dat is in het voordeel van aanvallende spelers.

ABN AMRO WTT 2019

Ditmaal verschijnen er helaas geen mannen aan de start die ooit al een Grand Slam wonnen en Kei Nishikori (ATP-7) is de enige speler uit de mondiale tennis top tien.

Robin Haase in hoofdschema

Door diverse afzeggingen, van onder meer Marin Cilic, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov en (voor de derde maal op rij) Nick Kyrgios resteren er vijf spelers uit de top twintig. Klein voordeeltje van de annuleringen is dat Robin Haase direct in het hoofdschema is opgenomen en dat Tallon Griekspoor diens wildcard overneemt.

Kukushkin – Robin Haase vandaag

Haase opent vandaag rond 13.50 uur tegen Michail Kukushkin en kan de ronde daarna Stéfanos Tsitsipás treffen, de Griek die op het Australian Open de halve finale bereikte en Roger Federer uitschakelde.

Griekspoor neemt het op tegen Karen Chatsjanov, een van de snelst opkomende spelers van het ATP-circuit. De 21-jarige en lange Rus staat elfde.

Snelle tennisbaan in Ahoy

De hardcourtbanen die in Ahoy worden aangelegd plegen iets sneller dan het gemiddelde te zijn, wat onder meer afgelezen kan worden uit het aantal gewonnen punten op eerste service (64,7 procent in de afgelopen jaren).

Spelers met een harde en (of) zuiver geplaatste opslag zijn dus in het voordeel alsook aanvallende spelers in het algemeen, want indoor kan de koers van de bal beter worden ingeschat dan outdoors.

Favoriet bookmakers twijfelachtig

Dat maakt de status van Nishikori als favoriet bij de bookmakers een tikje merkwaardig. De Japanner heeft geen bijzonder effectieve opslag en geniet ook geen reputatie als heel offensief ingestelde speler.

Chatsjanov heeft een overtuigender verleden indoors en richt meer schade aan met zijn opslag. Ook zit de Rus in het makkelijkere onderste deel van het schema. De beste serveerder van het hele veld is ongetwijfeld Milos Raonic, de Canadees die in de kwartfinale van de Australian Open strandde.

Winnaar ATP Rotterdam voorspellen

Wedden op tennis in Rotterdam? Inzetten op een titel voor Kei Nishikori heeft een quotering van 6.00 bij bookmaker Mr Green. Gokken op een zege voor Milos Raonic levert je 7.00 x je inleg op en Stefanos Tsitsipas noteert 8.00.

Karen Chatsjanov is volgens de bookies slechts zevende favoriet op 10.00 en hij is met die vette notering dan ook onze tip.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top