Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Roland Garros: gokken op Nadal en wedstrijd Halep

Voorspellingen Roland Garros
Wedden op French Open tennis 2019

Roland Garros zit op de helft van het speelschema en zowel bij de heren als dames zijn al enkele kwartfinalisten bekend. Maandag wordt het restant van de vierde ronde gespeeld. Oud-winnaar Novak Djokovic treft Jan-Lennard Struff en Dominic Thiem, in 2018 de verliezend finalist, krijgt publiekslieveling Gael Monfils tegenover zich.

Lees verder voor de beste Roland Garros betting tips op dit moment.

Nadal en Federer bij laatste 8 Roland Garros

Rafael Nadal en Roger Federer kunnen de tweede maandag van de French Open spenderen met op adem komen, massages ondergaan, wat perspraatjes houden en rustig een balletje slaan op het trainingsveld. De aloude rivalen plaatsten zich zondag bij de laatste acht en kenden beide een eenvoudige middag. Nog een andere ex Roland Garros winnaar, Stan Wawrinka, wist zich eveneens naar de laatste acht te meppen. Na het nodige blessureleed lijkt de Zwitser weer terug op zijn oude niveau.

Bookmakers odds finale Roland Garros voorspellingen tennis: wedden op Nadal en wedstrijd Halep. Tips voor de beste French Open weddenschappen. | Getty

Djokovic gaat voor 4 Grand Slam titels

Novak Djokovic moet het opnemen tegen de 29-jarige Struff, die voor het eerst in zijn carrière de vierde ronde van een Grand Slam heeft bereikt en nu pas voor de derde keer in de derde ronde zijn opwachting maakte. Kortom, de Duitser mag zich een laatbloeier noemen, al is de kans groot dat Djokovic de snoeischaar in die opleving zet. De Servische nummer één van de wereld streeft in Parijs iets bijzonders na: alle vier de tennis grand slams tegelijk bezitten. En dat voor de tweede keer in zijn loopbaan.

Kwartfinale Roland Garros voor Monfils?

Monfils houdt de Franse hoop in leven op een Roland Garros winnaar uit eigen land. De generatie Monfils, Tsonga, Gasquet en Simon is nu een flink stuk over de dertig en allemaal bij elkaar staan ze op één verloren grand slam finale (Tsonga, Australian Open 2008). Dat is toch een behoorlijk mindere oogst dan waar een jaar of tien terug op mocht worden gehoopt. Maar da’s het lot van de mindere tennisgoden in het tijdperk van de Grote Drie.

Monfils heeft vier keer eerder (minstens) de kwartfinale op zijn thuistoernooi behaald en hij maakt zeker kans op een vijfde keer, want Thiem oogt tot nu toe wel solide maar zeker niet ongenaakbaar.

Winst Monfils voor 3.05 x je inleg

Tot slot een tip voor het damestoernooi: Iga Swiatek. De piepjonge Poolse (net 18 jaar) stond een jaar terug rond deze tijd nog buiten de tennis top 300, is nu de nummer 104 en heeft al een WTA-titel op zak (Lugano). Zij mag tegen titelhouder Simona Halep weer een stap in haar ontwikkeling zetten, wie weet een hele grote. Denk je dat ze het 20 games volhoudt, pak dan bij de bookmakers de 1.79 op meer dan 19.5 games. Halep is de grote favoriet en noteert 1.58 voor een 2-0 overwinning.

>19.5 games voor 1.79 x je inleg

Tennis voorspellingen Roland Garros

Wedden op Roland Garros? Rafael Nadal is de titelkandidaat en noteert 1.70 bij bookmaker Mr Green. Novak Djokovic volgt op 3.75 en gokken op een zege voor Roger Federer levert je 15.00 x je inleg op.

Bij de vrouwen is Simona Halep favoriet voor de titel @2.65. Sloane Stephens volgt op 5.50 en Marketa Vondrousova op 8.00.

Gokken titel Nadal voor 1.70 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top