Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

US Open ronde 2: Kiki Bertens moet op grand slam NY scoren

US Open Tennis ronde 2 voorspellingen

De 139e editie van het US Open wordt niet gewonnen door Robin Haase. Dat wisten we natuurlijk vooraf ook wel, maar nu Haase is uitgeschakeld door Diego Schwartzman, kan er weer een grand slam-sof op het palmares van de Hagenaar worden bijgetekend. Wel een kanshebber is Roger Federer, al wist hij dit decennium nog niet in New York de trofee te veroveren. Hij tennist vanavond in de tweede ronde van de US Open tegen Damir Dzumhur.

US Open voor Robin Haase alweer voorbij

Elke tennisser die jarenlang meedraait in de top honderd heeft wel een paar bemoedigende hoogtepunten op zijn cv. Robin Haase heeft twee ATP-titels veroverd (beide in Kitzbuhel) en speelde nog in drie andere ATP-finales. Driemaal bereikte hij de kwartfinale van een masters toernooi en in 2017 bereikte hij in Canada zelfs de halve finale.

Maar in de grand slams is het heel lang zoeken naar een piekje. Inmiddels stond hij 43 keer aan de start van een tennis major. Gok maar hoe vaak hij de derde ronde haalde. Het antwoord: twee keer, beide in 2011. Nog nooit won hij op een slam van een toptien-speler (veertien pogingen), eenmaal van een toptwintig-speler (Ljubicic, in 2008).

Kiki Bertens: punten pakken op grand slam New York

Kiki Bertens staat sinds oktober 2018 in de tennis top tien en piekte afgelopen lente zelfs op plek vier. Toch levert de Wateringse ook op de slams niet de prestaties die bij een topper horen. Bij haar dertien vorige grand slams strandde ze twaalfmaal voor de derde ronde. Alleen Wimbledon 2018 verliep met een kwartfinale naar wens.

Kansen op WTA Finals

Haar opponente in de tweede ronde US Open is Anastasia Pavlyuchenkova, waartegen ze een head to head heeft van 4-2. Op de jaarlijst (dus beginnend op 1 januari) staat Bertens zesde. De top acht mag meedoen aan het eindejaarstoernooi. Een flinke mep punten in New York zal de kansen van Bertens om evenals vorig jaar deel te mogen nemen aan de WTA Finals goed doen.

Roger Federer voorspellingen US Open tennis

Roger Federer heeft het US Open sinds 2008 niet meer gewonnen en stond in 2015 voor het laatst in de finale. Vorig jaar ging hij in de vierde ronde onderuit tegen John Millman, al was het vooral ook de drukkende hitte die de Zwitser knock out kreeg. Dzumhur is de nummer 99 van de wereld en hij wist in de twee vorige confrontaties met Federer, beide op slams, geen set te pakken.

Minimaal 29 games

Wedden op US Open 2019: Roger Federer staat bij bookmakers genoteerd op 1.02 en Damir Dzumhur op 20.00. De banen in New York zijn niet optimaal voor Federers opslag, daarom tippen we dat er minstens 29 games nodig zijn (over 28,5) @2.00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top