Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Australian Open 2021: hoe ver komt Medvedev?

Australian Open Tennis – Wie gaat het toernooi winnen? | Het eerste grand slam van het tennisjaar is in Melbourne van start gegaan. Precies een jaar terug vond het toernooi plaats onder de rook van de heftige Australische bosbranden. En nu teistert een nog grotere plaag niet alleen Down Under, maar de hele wereld: door het coronavirus is alles in 2021 anders op en rond Melbourne Park.

Favoriet Australian Open 2021

Het begon al bij de kwalificatierondes, die niet in Australië zelf werden afgewerkt, maar in Qatar en Dubai. Ook moesten, nadat bij een van de medewerkers het virus was geconstateerd, alle 600 betrokkenen in zelfisolatie. De toernooien die vorige week nog ter voorbereiding op het Australian Open waren begonnen, werden in de loop van de weeg stilgelegd – waardoor geen titels of juist dubbele titels werden uitgereikt.

Novak Djokovic grootste kanshebber

Maar, om terug te keren naar het sportieve aspect van het evenement, wie gaat de Australian Open in als favoriet? Roger Federer in elk geval niet, want de Zwitserse ex-winnaar is niet van de partij. Ook Andy Murray zien we niet in actie komen – hij kon vanwege de reisbeperkingen en quarantaine-maatregelen niet tijdig de oversteek maken. Titelhouder Novak Djokovic is met een odds van 2.40 bij de bookmakers de topkandidaat en daarna verschijnt een vrij nieuwe naam wat betreft titelkandidaten op grandslams: Daniil Medvedev (@5.50). Dominic Thiem op @9.50 en Rafael Nadal op @10.50 moeten zich volgens de bookmakers niet zoveel illusies maken op het Australische hardcourt.

Blessure Rafael Nadal

Maar waarom wordt Nadal min of meer afgeschreven? De Spaanse veteraan won in 2009 en stond in vier van de laatste acht edities waaraan hij deelnam in de finale. Het blijkt dat hij kampt met een rugblessure en hij was er in het weekend nog niet zeker van of hij in staat zou zijn om aan zijn match te beginnen. “Het is geen ernstige blessure, maar het valt niet mee om volledig vrij te bewegen”, aldus de voormalige tennis nummer 1 van de wereld.

Tip wedden op Australian Open: Medvedev

Medvedev is de man van het moment, hij mepte Rusland bijna eigenhandig naar de ATP Cup titel. De Rus won zijn tien laatste clashes met toptienspelers. Wedden op de Australian Open titel voor Medvedev noteert 5.25, een finaleplek  noteert 4.25. We tippen minstens een plek in de halve finale @1.90.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top