Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Roland Garros: Kiki Bertens vandaag in ronde 3 tegen Siniakova

Tennis | Kiki Bertens treft in de derde ronde van Roland Garros vandaag de Tsjechische Katerina Siniakova. Hopelijk is de Zuid-Hollandse nummer vijf van de plaatsingslijst hersteld van de slijtageslag tegen Errani in de tweede ronde. Tegen de Italiaanse speelde ze een partij van ruim drie uur.

Voorspelling: Minstens 20,5 games @1.81. Onderaan meer.

Kiki Bertens Roland Garros 2020

Niet alleen was die match fysiek slopend, het vergde ook de nodige mentale energie. Keer op keer keek Bertens in de openingsset tegen een break achterstand aan, om die dan toch uiterst moeizaam via een tiebreak naar zich toe te trekken. In set twee lukte het maar niet om de eigen servicegames te winnen en set drie was een herhaling van de eerste: constant een achterstand, toch telkens terugbreaken. Uiteindelijk werd het 7-6 (5), 3-6 en 9-7.

Kramp Bertens in partij tegen Errani

Aan het einde van de partij was Bertens er zo slecht aan toe dat ze niet zelfstandig de baan kon verlaten en ze in een rolstoel werd gehesen. Overal kramp. En dan durfde Errani op de persconferentie nog te beweren dat de Nederlandse toneel had gespeeld.

Sara Errani bakt niets van service

De echte komediant was Errani zelf, want ze liet een parodie op de service van een proftennisser zien. Het lukte de voormalige Franse Open-finaliste regelmatig niet om de bal rechtop omhoog te gooien (soms ging het wel vijfmaal achtereen mis) en ze maakte veertien dubbele fouten.

Siniakova – Kiki Bertens tennis vrijdag

De volgende opponente van Bertens is Katerina Siniakova en dat is geen hele bekende naam. De 24-jarige Tsjechische staat 61e op de WTA-ranking en bereikte twee jaar terug met plek 31 haar hoogste positie. Bertens won in mei 2019 de tot nu toe enige onderlinge match op gravel. Vorig jaar stuntte Siniakova door op Roland Garros in de tweede ronde van Naomi Osaka te winnen. En vorige maand rekende ze in Rome eenvoudig af met een andere grand slam winnares, Angelique Kerber.

Beroerde voorbereiding op grand slam Parijs

Kiki Bertens kende een belabberde voorbereiding op haar favoriete grand slam, onder meer doordat ze zich bij het toernooi in Straatsburg moest afmelden vanwege een achillespeesblessure. Voeg daar de martelgang tegen Errani en alle vermoeiende emoties aan toe, dan is helder dat ze aan de derde ronde Roland Garros begint als underdog.

Wel zullen de punten in deze match vermoedelijk korter zijn dan tegen het levende, lopende Italiaanse muurtje, met ook meer rechttoe rechtaan beukwerk en wat minder dropshots en lobjes. De groundstrokes van Bertens zagen er solide uit, maar het ging (te) vaak mis toen Sara Errani haar in beweging zette.

Voorspellingen Roland Garros

Wedden op tennis | Katerina Siniakova staat bij bookmakers genoteerd op 1.54 en Kiki Bertens op 2.48. We tippen dat er minstens 20,5 games gespeeld gaan worden met een quotering van 1.81.

Voorspelling: Minstens 20,5 games @1.81. Onderaan meer.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top