Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Kiki Bertens in WTA Finals tennis bij bookmakers favoriet tegen Bencic

WTA Finals: Kiki Bertens – Belinda Bencic
Voorspellingen tennis donderdag 31 oktober

Donderdag om 13:00 uur speelt Kiki Bertens bij de WTA Finals tegen Belinda Bencic. De beste tennisster van Nederland werd als eerste reserve toegelaten tot het eindejaarstoernooi en versloeg in haar eerste partij tennis nummer één, Ashleigh Barty. Rekent ze ook af met de Zwitserse Bencic, dan bereikt ze de halve finale van de WTA Finals, de fase waarin ze vorig jaar struikelde.

Bertens bij bookmakers favoriet @1.86

Kiki Bertens in tennis top 10

Het tennisleven kan snel gaan. Vorig weekend verloor Bertens nog de finale van de WTA Elite Trophy, het toernooi voor de nummers 9 tot en met 16 van de ranking. Het was een passende afsluiting voor een seizoen met een paar stevige hoogtepunten, maar net iets meer teleurstellingen. Bertens had zich gehandhaafd in de mondiale tennis top tien en dat was reden tot vreugde. Maar ook was er het knagende gevoel dat er meer in had gezeten.

WTA Finals 2019: Bertens bij laatste vier?

Maar dat ‘meer’, dat kan nu alsnog komen. Doordat Naomi Osaka zich na haar eerste match in het Chinese Shenzhen met een blessure afmeldde werd Bertens tot het speelschema van de WTA Finals toegelaten. Nadeel was dat ze dus maar twee in plaats van drie partijen in de groepsfase kan spelen. Maar na de zege op Barty staat ze er plots prima voor en gaat ze met Bencic in een direct duel uitmaken wie een plek bij de laatste vier bemachtigt.

Belinda Bencic kaapte WTA Finals ticket weg

Ironisch genoeg was het Belinda Bencic die twee weken terug het achtste en laatste ticket voor de WTA Finals voor de neus van Kiki Bertens weg kaapte. De Zwitserse ging in drie sets onderuit tegen Barty en versloeg daarna Kvitova in eveneens drie bedrijven. De onderlinge stand is 3-0 voor Bertens, die een iets effectievere opslag heeft dan Bencic, maar ook de iets mindere returner is van de twee. Bencic staat bekend om haar techniek en balgevoel en wordt niet alleen vanwege haar nationaliteit vergeleken met Martina Hingis.

Kiki Bertens – Belinda Bencic WTA Finals voorspellingen tennis

Door dit onverwachte toetje kan Kiki Bertens ook nog een flinke sprong op de WTA-ranking maken. Wint ze de WTA Finals 2019, dan is een plek in de top vijf mogelijk. De winnaar ontvangt overigens ook 3,3 miljoen euro.

Wedden op tennis | Kiki Bertens noteert bij bookmakers 1.86 voor de winst en Belinda Bencic 1.95. We verwachten dat de aan elkaar gewaagde dames meer dan 22 games spelen; over 21,5 games noteert 1.91.

1.91 x de inleg bij meer dan 22 games

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top