Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Garbine Muguruza – Kiki Bertens 4de ronde Australian Open

Tennis voorspellingen | Maandagochtend (Nederlandse tijd) speelt Kiki Bertens in de vierde ronde van het Australian Open tegen Garbine Muguruza. Het is de derde partij in de Rod Laver Arena. De eerste partij begint om 01:00 uur in de nacht van zondag op maandag en is een damesmatch, daarna komt nog een herenpot. Het is dus lastig te zeggen wanneer Bertens op de baan verschijnt. Alles tussen 6 uur en 9 uur is realistisch.

Favoriet bij de bookmakers is Muguruza. Wij voorspellen drie sets, meer over de weddenschappen onderaan.

Bookmakers Garbine Muguruza - Kiki Bertens 4de ronde Australian Open

Muguruza – Kiki Bertens Australian Open

Voor het eerst staat Kiki Bertens bij de laatste 16 op het Australian Open, de eerste grand slam van het kalenderjaar. Sowieso is het alweer een tijdje geleden dat ze op een major drie rondes overleefde. Op Wimbledon 2018 bereikte ze de kwartfinale, alle grandslamtoernooien daarna werden teleurstellingen. Als ze wint is het pas voor de derde keer dat ze een slam-kwartfinale bereikt.

Punten pakken op grand slams

Het is kortom een behoorlijk belangrijke wedstrijd voor de Wateringse. Ze is 28 jaar en is twee jaar achter elkaar in de top tien van de WTA-ranking geëindigd. Supergoed natuurlijk. Maar nu moet ze vaker diep gaan in de grand slams. Dat zijn dé momenten om veel punten te pakken en het cv echt op te poetsen.

Kiki Bertens gaat tegen Muguruza voor aanvallend spel

Garbine Muguruza heeft al twee grand slams op haar palmares. Ze is buiten de top 30 gezakt en dat biedt perspectieven voor Bertens. Dan zal ze ten opzichte van haar vorige partijen wel wat meer agressiviteit en lef moeten tonen. “Ik ga weer trainen en proberen nu wél aanvallender te spelen. Ik zal wel moeten tegen Muguruza. Ze speelde tegen Svitolina heel goed en kwam veel naar het net. Als ik niet aanvallend speel, ga ik er dik af”, voorziet ze.

Voorspellingen Australian Open tennis

De onderlinge stand is 3-2 in het voordeel van de Nederlandse, al werden er maar vier van die vijf duels daadwerkelijk gespeeld. Muguruza meldde zich eenmaal af. De Spaanse, die is geboren in Venezuela, is geen topper op hardcourt, al versloeg ze in de vorige ronde van het Australian Open mooi wel de nummer vijf Elina Svitolina. Met keiharde cijfers bovendien: 6-1 6-2. Ze pakte vijf titels op hardcourt.

Muguruza bij bookmakers favoriet tegen Kiki Bertens

Wedden op tennis | Garbine Muguruza staat bij bookmakers voor de winst genoteerd op 1.66 en Kiki Bertens @2.33. We verwachten een driesetter op 2.33 en vrezen dat het 2-1 in sets voor de Spaanse wordt (dat noteert 4.20).

Driesetter voor 2.33 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top