Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Unibet Cash Drop: 25 spelers ontvangen 1000 euro

#ad

Bookmaker Unibet bestaat 25 jaar en dat vieren ze met een leuke actie. De populaire Zweedse bookie geeft tot het einde van het jaar elke maand aan 25 spelers 1.000 euro weg! En eind december ontvangt zelfs 1 speler 25.000 euro

In totaal heeft Unibet.nl voor deze promotie 200.000 euro uitgetrokken. Meedoen is simpel en zet je voor dinsdag nog in op een sport naar keuze, dan kun je ook deze maand nog meedingen naar die prijs! Lees verder.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Unibet promotie vanwege 25-jarig bestaan

In de afgelopen 25 jaar is Unibet uitgegroeid tot een grote bookmaker. De goksite is onder Nederlanders zeer populair vanwege de uitstekende noteringen, het diverse aanbod, de gratis live streams en niet in de laatste plaats vanwege de leuke promoties.

Gratis weddenschap

Nieuwe en bestaande klanten profiteren altijd wel van wat extra’s bij Unibet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis weddenschap van 10 euro voor het WK voetbal met wedden op Eredivisie? Als je je in de periode 17 oktober – 13 november een weddenschap van minstens 5 euro plaatst op de Eredivisie met minimale odds van 1.40, dan pak je die free bet al. Niet gek, he?

Unibet deelt uit met Cash Drop

Maar terug naar de jubileumactie. Zet je bij Unibet in gespecificeerde periodes (verderop een overzicht) 5 euro in, dan kom je in aanmerking voor de zogenaamde Cash Drop. Elke 25e van de maand wordt er geloot en krijgen 25 willekeurige spelers 1.000 euro cash op hun account!

Meedoen aan deze actie van Unibet.nl kan als je 24 jaar of ouder bent. Check op de 25e van de maand je account of je gewonnen hebt. Is dat het geval dan heb je 25 uur de tijd om je bonus te accepteren.

Aan het einde van de actieperiode doet Unibet er zelfs nog een schepje bovenop. Op eerste kerstdag (25 december) wordt er in plaats 1.000 euro maar liefst 25.000 euro cash toegekend.

Cash bonus zonder inzetvereiste

Het mooie van deze Unibet promotie is dat de cash bonus geen inzetvereiste heeft. De actie startte in juni en loopt nog door tot het eind van het jaar. Dus ook met het wedden op WK maak je kans op die Cash Drop! Je kan dit jaar nog drie keer meedingen naar de prijzen. Hieronder de nog komende periodes gedurende waarin je dan moet inzetten:

-Promotieperiode: 25 september – 24 oktober – Cash Drop 25 oktober
-Promotieperiode: 25 oktober – 24 november – Cash Drop 25 november
-Promotieperiode: 25 november – 24 december – Cash Drop 25 december

Je kan op Unibet.nl de volledige voorwaarden van deze promo checken.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top