Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nu al je F1 wereldkampioen 2022 voorspellen kan bij Bet365

#ad

Max Verstappen is wereldkampioen Formule 1, dat is je vast niet ontgaan… Heb je afgelopen weekend bij bookmaker Bet 365 gewed dat Max de race zou winnen dan heeft je Formule 1 weddenschap meer dan 100% winst opgeleverd.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Winstkans Max Verstappen F1 kampioen 2022

De noteringen voor het volgend seizoen zijn al bekend. De winstkans dat Max Verstappen ook in 2022 wereldkampioen F1 wordt is groot, maar Lewis Hamilton gaat er natuurlijk alles aan doen om de titel te heroveren en de bookmakers zien de Brit daar vooralsnog in slagen… Check wedden op Formule 1 voor de odds.

Nu al inzetten op de uiteindelijke winnaar is wel riskant. Er moeten immers 23 races afgewerkt worden waarin vanalles kan gebeuren, dat hebben we afgelopen weekend maar weer eens gezien. Ben je van plan om lang van tevoren te voorspellen wie wereldkampioen Formule 1 2022 wordt, houd dan wel je hoofd koel en zet niet te hoog in.

Nu al je F1 wereldkampioen 2022 voorspellen kan bij Bet365

F1 voorspellingen maar natuurlijk ook WK Darts!

Wedden op de Formule 1 zal met de heldenstatus van Max alleen maar populairder worden. Wil je nu en komend seizoen ook F1 voorspellingen doen dan kan je daarvoor terecht bij Bet365, ’s werelds grootste bookmaker. Bet 365 is een zeer betrouwbaar adres voor al je sportweddenschappen. Van voetbal en Formule 1 tot schaatsen, cricket, darts en nog veel meer. En wat dat laatste betreft: het WK darts staat voor de deur! Woensdag gaat het evenement in Londen van start.

Gratis weddenschappen voor nieuwe spelers

Een account aanmaken bij Bet365 is eenvoudig. Je wordt stapsgewijs door het registratieproces geleid en na verificatie van je identiteit kun je aan de slag (het neemt in totaal ongeveer 15 minuten in beslag). Lid worden van Bet365 kost helemaal niets, maar je moet uiteraard wel wat geld op je account zetten om mee te spelen.

Tot 100 euro wedkredieten

Je allereerste storting bij Bet365 komt in aanmerking voor een bonus. Daar zijn enkele voorwaarden aan verbonden (je ziet ze hieronder in de Bet365 advertentie duidelijk vermeld) maar de welkomstbonus is wel erg gul: je kan tot 100 euro aan wedkredieten krijgen. Zet je bijvoorbeeld 50 euro op je net nieuwe account, dan krijg je 50 euro aan wedkredieten van Bet365. De minimale storting is 5 euro, er is geen maximale storting maar je kan nooit meer dan 100 euro aan gratis weddenschappen krijgen.

Zo werkt het:

  1. Registreer je, doe een eerste storting en claim de Bet365 bonus
  2. Plaats in aanmerking komende weddenschappen ter waarde van je (in aanmerking komende) eerste storting en wacht tot deze zijn afgehandeld
  3. Na afhandeling komen je wedkredieten beschikbaar en kun je weddenschappen plaatsen met dat geld. Selecteer daarvoor op de wedcoupon ‘gebruik wedkredieten’

Het nieuwe Formule 1 seizoen start op 20 maart 2022 en het belooft een opwindend jaar te worden. Natuurlijk omdat Max de nieuwe wereldkampioen is, maar ook omdat vanaf volgend seizoen allerlei veranderingen worden doorgevoerd. De wagens gaan er anders uitzien en kleinere teams krijgen meer kansen. Zorg dat je er klaar voor bent!

Open je nu je account dan kun je vanaf deze week ook wedden op darts, het WK in Ally Pally duurt tot 3 januari 2022 en is dagelijks goed voor honderden weddenschappen. Succes!

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top