Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nu al je Formule 1 kampioen 2023 voorspellen? Het kan bij Unibet

#ad

Het Formule 1 seizoen is nog niet eens voorbij, maar je kunt bij bookmakers nu al je F1 wereldkampioen voor 2023 voorspellen. Drie keer raden wie de grote favoriet is…. Ja inderdaad: Max Verstappen.

Voorspel je nu bij Unibet.nl een derde titel voor de Nederlander, dan krijg je 1.85 x je inleg terug bij een goede voorspelling. Bij Bet365 kan dat ook, maar daar is de quotering aanmerkelijk lager: 1.66. Gokken op Lewis Hamilton kan natuurlijk ook, de notering voor de Brit is 4.50 en een titel voor Charles Leclerc noteert 4.75.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Formule 1 kampioen 2023 voorspellen

Vorig jaar bleef de Formule 1 tot letterlijk het allerlaatste moment spannend. Wat een ontknoping daar in Abu Dhabi! Zelden hebben we zo’n spannend seizoen met zoveel strijd meegemaakt. Dit jaar werd het kampioenschap eerder bepaald en de focus gaat bij een aantal teams al op het volgende seizoen. En voor dat Formule 1 seizoen kun je dus nu voorspellingen doen!

F1 wedden bij Unibet voor de hoogste odds

Misschien heb je al een betting account bij Bet365. Niks mis mee, want dat is een uitstekende bookmaker en zeker voor het wedden op voetbal is dit een hele complete goksite. Het enige nadeel is dat de odds bij Bet365 vaak wat lager zijn dan bij Unibet. En eerlijk gezegd: de Unibet site is wat gebruiksvriendelijker.

Kortom, overweeg voor het wedden op Formule 1 ook een account bij Unibet. Je pakt er meestal hogere odds, de site werkt lekker en er lopen altijd leuke promoties.

Het openen van een account is eenvoudig:

  • Ga naar Unibet.nl en volg de stappen van de registratie
  • Houd je ID (een rijbewijs bijvoorbeeld) bij de hand, want je zult je moeten identificeren
  • Pak als je wilt de welkomstbonus van 40 euro aan Free Bets mee
  • Na verificatie van je account kun je je eerste voorspellingen doen!

Met een account ben je ook klaar voor het WK voetbal

Nu voorspellen dat Max Verstappen Formule 1 kampioen van 2023 wordt levert bij Unibet zoals gezegd op het moment van schrijven 1.85 per ingezette euro op. Dat houdt in dat als je bijvoorbeeld een tientje inzet, je bij een goede voorspelling 18.50 op je account gestort krijgt.

Voor iedere Formule 1 race staan er heel wat leuke weddenschappen voor klaar. Je kan wedden op wie de pole pakt, de race wint, de snelste ronde neerzet en nog veel meer. En met je betting account kun je uiteraard straks ook volop inzetten op het WK voetbal 2022!

WK Voetbal 2022

Deze winter staat het vier weken lang in het teken van het WK voetbal 2022! In deze WK gids vind je alles: het speelschema, favorieten, bookmakers, wedden en nog veel meer

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top