Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Je WK bet eerder laten uitbetalen? Het kan bij Unibet

#ad

Wist je dat er bij bookmaker Unibet.nl een optie is om je weddenschap uit te laten uitbetalen nog voordat een wedstrijd afgelopen is? Dat doe je met de zogenaamde cash out functie. Ook kan je je inzet 100% terugbetaald krijgen als de wedstrijd nog niet begonnen is.

De cash out functie van Unibet

De cash-out optie is heel populair onder gokkers. Logisch ook, want je kan er een deel van je winst mee veiligstellen of je verlies beperken als je je weddenschap de mist in ziet gaan. Met deze fijne optie van Unibet.nl heb je dus meer controle over je weddenschappen.

Winst veiligstellen of verlies beperken

Met cash out kun je dus een nog lopende bet volledig (of gedeeltelijk) laten uitbetalen. De prijs die je voor je weddenschap krijgt uitbetaald hangt van een aantal factoren af. Wanneer je een weddenschap die je lijkt te gaan verliezen wil laten uitbetalen, dan krijg je natuurlijk wel een lagere prijs dan je wat je in eerste instantie had ingezet. Maar toch fijn dat de mogelijkheid er is, want liever nog iets terugkrijgen dan alles in rook zien opgaan.

Hogere prijs naarmate het event vordert

De cash-out functie is vaak ook beschikbaar voor weddenschappen die op dat moment winnend zijn. Wil je je winst veiligstellen, dan kun je je weddenschap laten uitbetalen tegen een door de bookmaker voorgestelde prijs. Die prijs is altijd hoger dan je oorspronkelijke inzet en zal oplopen naarmate de wedstrijd of het evenement meer richting het einde gaat.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

100% pre-match terugbetaling bij Unibet

Bookmaker Unibet doet er met hun 100% pre-match terugbetaling nog een schepje bovenop. Gebruik je de cash-out functie op tijd en zijn de oorspronkelijke odds niet veranderd, dan krijg je je hele inzet van de niet afgehandelde weddenschap terug.

Heb je je dus bijvoorbeeld bedacht, dan kan je bij Unibet je weddenschap nog cancellen en je stake terugkrijgen. De functie is er voor zowel geselecteerde live als pre-match events. Natuurlijk gelden er bepaalde voorwaarden, maar lekker is het wel.

Jouw WK weddenschap komt in aanmerking voor cash out als het cash out label bij het plaatsen van je bet weergegeven wordt. Het cash out bedrag voor je geplaatste bet zal gedurende het event zichtbaar zijn. Check de precieze voorwaarden op Unibet.nl.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top