Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Max Verstappen Formule 1 GP Amerika: start vanaf P3

Formule 1 Amerika Max Verstappen
Voorspellingen F1 GP Verenigde Staten 2019

Valtteri Bottas start van pole tijdens de Formule 1 Grand Prix Verenigde Stataen. Naast hem op de tweede plaats staat Sebastian Vettel. Max verstappen start als derde op de tweede rij, met Charles Leclerc naast zich op plaats vier. Bottas’ pole is de zesde op rij voor Mercedes.


Max Verstappen snel in Formule 1 GP Amerika

De verschillen tussen de top drie waren in de kwalificaties heel klein. Bottas reed 1:32.029 in Q3, Vettel klokte 1:32.041 en Verstappen1:32.096. Verstappen had sneller kunnen zijn, maar maakte een remfoutje dat hem ondanks dat hij het grotendeels goedmaakte, de pole in de Amerikaanse Grand Prix kostte. 0,067 seconden was het verschil met de pole. Dat de wagen de snelheid heeft bleek al tijdens de eerste en derde training, waar Max Verstappen de snelste tijden reed.

Team Red Bull gaat de goede kant op

“Ik denk dat het in het algemeen heel positief is om zo dicht bij de kwalificatie te zitten,” zei Verstappen na afloop. “In vergelijking met afgelopen jaar hebben we echt een grote stap voorwaarts gemaakt en in de laatste twee races waren we een stuk competitiever, dus dat is heel positief. We zijn absoluut beter aan het worden en we leren en kijken ook vooruit naar volgend jaar. We gaan absoluut de goede kant op,” aldus de Limburger.

Tevreden met top 3

“Over het algemeen ben ik zeer tevreden, het hele weekend is soepel verlopen en we hadden niet echt veel problemen met de set-up of wat dan ook, dus om hier in de top drie te zitten – natuurlijk zou ik graag in het midden willen zitten – maar het was nog steeds erg positief.”

Lewis Hamilton na GP Verenigde Staten F1 kampioen?

De kans is erg groot dat Lewis Hamilton vandaag tijdens de F1 GP in de Verenigde Staten het kampioenschap wint. Zijn zesde. Hij heeft slechts vier punten nodig om het kampioenschap te bezegelen. Er is maar één mogelijkheid die hem er nog vanaf kan houden, en dat is dat Bottas wint en Hamilton de race lager eindigt dan op de achtste plaats. Tijdens de F1 kwalificaties kwam hij niet verder dan de vijfde plek in de Mercedes.

Voorspellingen F1 GP Amerika

De eerste Formule 1 GP op het Circuit of The Americas werd in 2012 gereden. De baan heeft een lengte van 5,513 km en er worden 56 ronden gereden. De totale raceafstand is 308,405 km. Het circuit telt twintig bochten en twee DRS-zones. De snelste ronde die er ooit werd gereden was in 2018 en staat op naam van Lewis Hamilton die 1:37.392 nodig had.

De Grand Prix van de Verenigde Staten start om 20.10 uur. Afgelopen jaar won Kimi Raikkonen, dit jaar strandde hij in de Alfa Romeo al in Q1. Een jaar geleden reed hij nog met een Ferrari. Verstappen werd vorig jaar tweede in Austin.

Gokken op podiumplaats Max Verstappen

Wedden op Formule 1 | Max’ wagen heeft de snelheid en als hij niet uitvalt, moet een podiumplek mogelijk zijn. Bookmakers schatten zijn kansen met 3.50 hoog in, en noteren 1.35 voor een podiumplek 1-3. Bottas, die favoriet is, noteert 2.75. Vettel, die voor Max Verstappen start, noteert 4.50. Hamilton, die de afgelopen weken minder sterk presteert, noteert voor de zege 5.00.

Podium Max Verstappen voor 1.35 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top