Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Formule 1 GP Brazilië: Max Verstappen op pole en favoriet bij bookies

Max Verstappen voorspellingen Formule 1 GP Brazilië

Max Verstappen heeft de pole position veroverd voor de F1 Grand Prix van Brazilië. In elk van de drie kwalificatierondes was hij de snelste. Sebastian Vettel start als tweede en Lewis Hamilton vertrekt vanaf de derde plaats. Wat zijn de kansen vandaag? Bookmakers zien het rooskleurig in voor Verstappen….

Winst Max Verstappen @1.80 . Lees verder.

Pole voor Max Verstappen GP Brazilië

Het is de tweede pole van Max Verstappen in zijn carrière, en hij heeft beide dit Formule 1 seizoen gepakt, de eerste was in Hongarije. in Mexico reed hij ook de snelste tijd in de strijd om de pole position, maar door een straf voor het negeren van een gele vlag ging dat feestje niet door. Op Interlagos reed Verstappen een ronde van 1.07,508, waarmee hij een fractie sneller was dan Sebastian Vettel (Ferrari/1.07,631) en F1 wereldkampioen Lewis Hamilton (Mercedes/1.07,699).

Red Bull blij met Honda

Verstappen was de concurrentie het hele weekend al te snel af, zowel in de trainingen als tijdens elk van de drie kwalificaties. De afgelopen races zat Verstappen steeds al dicht bij een pole, maar dit keer is het Red Bull gelukt om zijn wagen perfect af te stellen en met name Ferrari de baas te blijven.

Max’ jarige baas, Christian Horner was lyrisch over zijn pupil: “Het is mijn verjaardag, laten we de pole pakken en we zullen morgen morgen afrekenen. We zijn nu een kandidaat voor de pole in de laatste drie races, dus dat is echt bemoedigend. Alle eer aan Honda, ze hebben het geweldig gedaan en krijgen hun tweede pole position in het turbo hybride tijdperk. Dat is prachtig en dit is een hooggelegen baan, dus alle lof voor hen.”

Kans op 3e plaats Max Verstappen Formule 1 klassement

De laatste keer dat een Red Bull een Formule 1 Grand Prix won in Brazilië, was in 2013 toen Sebastian Vettel de snelste was. Voor Horner zou het dubbel feest zijn als zijn team vandaag wint. Makkelijk zal het niet worden, want ook Ferrari en Mercedes zullen graag de winst pakken in de voorlaatste race van dit seizoen. Max kan bij winst nog op de derde plaats van het algemeen klassement voor het kampioenschap komen.

Charles Leclerc: terugknokken met Ferrari

Charles Leclerc, die de afgelopen maanden de meeste poles pakte, leek niet al te veel moeite te doen om de beste startpositie in Brazilië te veroveren en zette de vierde tijd neer. Hij had al straf aan zijn boek hangen waardoor hij bij de start tien plaatsen teruggezet wordt.

“Ik denk niet dat de pole position vandaag buiten bereik was, maar ik ben teleurgesteld in mezelf omdat ik een fout heb gemaakt die me drie tienden heeft gekost. Ik heb mijn werk in de wagen niet erg goed gedaan voor het team, maar met de grid-penalty zou het sowieso al lastig worden. Ik ga morgen volledig in de aanvalsmodus. Ik geniet van het gevecht vanaf achteren en ik zal proberen ervoor zorgen dat ik goed werk doe voor het team ”

Wedden op Formule 1 GP Brazilië

Het Interlagos circuit heet officieel Autódromo José Carlos Pace, en is 4,309 km lang. De race gaat over 571 rondjes en is 305,909 km lang. Het circuit telt 15 bochten, waarvan zes scherpe. Er zijn drie rechte stukken en twee DRS-zones. Het ronderecord is in handen van Valtteri Bottas (1:10.540) en stamt uit 2018.

Wedden op Formule 1 | Max Verstappen is met zijn pole favoriet voor de Formule 1 GP Brazilië. Bookmakers noteren 1.80 voor de Limburger, terwijl Hamilton 3.65 noteert. Een zege van Vettel krijgt een quotering van 6.75 mee en Bottas 10.00. Leclerc die als veertiende start, heeft 26.00 staan. De kans dat Ferrari tóch de winnaar levert, is genoteerd op 5.50.

Winst Max Verstappen voor 1.80 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top