Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Formule 1: Laat Max Verstappen in GP Monaco eindelijk zien wat hij kan?

Voorspellingen F1 GP Monaco

Zondag 26 mei om 15:10 uur begint de bekendste grand prix race op de Formule 1 kalender: Monaco. Max Verstappen start vanaf de derde plaats achter Bottas en Hamilton (pole).

Max Verstappen en de F1 GP Monaco, het is tot nu toe een verrassend ongelukkige combinatie. Het is gek dat hij in Monte Carlo, waar hij zoals veel sporthelden woont, in vier pogingen nooit op het podium eindigde. De coureur van Red Bull heeft op andere stratencircuits wel de nodige successen gevierd. Tweemaal haalde hij de eindstreep niet, in 2017 werd hij vijfde en vorig jaar verknalde hij zijn kansen door in de vrije training zijn bolide in de prak te rijden, waarna hij niet kon deelnemen aan de kwalificaties en dus achteraan moest starten.

Onderaan de favorieten voor de winst in Monaco en de odds van de bookmakers. $ucces!

F1 GP Monaco: Wedden op Formule 1 favorieten | Getty

Kwalificatie Formule 1 GP Monaco

Juist in het piepkleine prinsdom is goed kwalificeren van levensbelang. De straten zijn op dit circuit zeer nauw, terwijl de F1-wagens elk jaar alleen maar breder worden. Dat inhalen zo goed als onmogelijk is werd in 2018 bewezen door Daniel Ricciardo, toen nog de teamgenoot van Verstappen. Met een wagen waar de schroefjes en boutjes als het ware vanaf sprongen wist hij toch nog Hamilton achter zich te houden en pakte hij als eerste de zwart-wit geblokte vlag.

Hamilton en Bottas favoriet

Hoe stabiel en volwassen Max Verstappen in 2019 ook rijdt, het is niet genoeg om Mercedes uit te dagen. Lewis Hamilton en Valtteri Bottas zijn ongenaakbaar, laten geen enkele steek vallen en lijken samen uit te gaan maken wie over een half jaartje de wereldtitel Formule 1 optilt. Hamilton is als vijfvoudig wereldkampioen F1 natuurlijk de grote favoriet, maar het moet gezegd dat zijn Finse collega zich van zijn allerbeste kant laat zien, bijvoorbeeld door bij de drie vorige Formule 1 races pole te pakken.

Ferrari dit F1 seizoen matig

Ferrari lijkt ook dit jaar weer genoegen te moeten nemen met de tweede plek en dat dan puur omdat Verstappens teamgenoot Pierre Gasly niet genoeg punten pakt – anders had Red Bull serieus kans gemaakt op zilver in het constructeurs klassement. Natuurlijk, het Formule 1 seizoen duurt nog lang, maar het gaat bij de Italiaanse renstal bepaald niet de goede kant op, terwijl de ‘prancing horse’ bij de testperiode voorafgaand aan de seizoensopening juist zijn zaakjes zo goed op orde had.

Sebastian Vettel is simpelweg niet meer van hetzelfde niveau als de jaren waarin hij vier wereldtitels opeiste en dat Charles LeClerc als nieuweling in de Ferrari zijn ups en downs heeft is ook geen verrassing. Het vermogen van de motor schommelt van race tot race, maar de winstkansen van Ferrari nemen vooral af door gerommel met teamorders, merkwaardige pitstrategieën en algehele chaos in de paddock.

Formule 1 voorspellen

Wedden op Formule 1? Lewis Hamillton staat voor winst op @1.35, Valtteri Bottas op @5.00 en Max Verstappen noteert @6.00. Wil je het wat veiliger spelen, neem dan de @1.45 op een podiumplek voor de Nederlander.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top