Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Formule 1 GP Canada wedden tips: Hamilton gaat de race winnen

Voorspellingen Formule 1 GP Canada
Weddenschap Max Verstappen

De Formule 1 Grand Prix van Canada gaat zondag 9 juni om 20:10 uur (Nederlandse tijd) van start. Max Verstappen start in zijn Red Bull op vanaf de elfde plek, nadat hij in Q2 door een crash van Kevin Magnussen geen gelegenheid kreeg om een sneller rondje neer te zetten. Sebastian Vettel pakte pole, Lewis Hamilton en Charles Leclerc starten achter de Duitser.

Het circuit biedt inhaalmogelijkheden. Kan Max zich terugknokken? Gokken op een podiumplaats levert je bij de bookmakers 2.75 x je inleg op. Meer wedden op Formule 1 odds onderaan.

Tips bookmakers Formule 1 GP Canada wedden winnaar | Getty

Mercedes wordt kampioen Formule 1 2019

Het Formule 1 seizoen is pas zes races oud en er volgen er nog vijftien. Toch is het nu al duidelijk hoe de kaarten geschud zijn en wie er om welke prijzen gaan strijden. Mercedes heeft de bijna perfecte oogst: zes overwinningen, vijf tweede plekken en, oh schande, eenmaal derde. Lewis Hamilton en Valtteri Bottas gaan uitmaken wie in 2019 wereldkampioen wordt in de koningsklasse van de autosport. Dat ‘Merc’ de constructeurstitel pakt is nu ook al een voldongen feit. De renstal heeft bijna tweemaal meer punten dan Ferrari.

Ferrari wordt niets dit F1 seizoen

En daarmee is het team genoemd dat verzuimt om dit seizoen wat kleur, spanning en echte competitie te geven. Keer op keer maakt de teamleiding blunders, blijkt Sebastian Vettel simpelweg niet meer over de instincten van vijf jaar terug te beschikken en is Charles Leclerc als groentje de dupe van fnuikende beslissingen – zoals vorige keer tijdens de F1 GP in Monaco, toen ze hem niet genoeg rondjes lieten rijden in Q1 en hij prompt Q2 niet haalde.

Max Verstappen constant

Dan komen we aan bij Red Bull, dat tevreden zegt te zijn over de nieuwe motorleverancier Honda, maar nog werk te verrichten heeft qua stroomlijnen van het chassis. Max Verstappen werd tweemaal derde en viermaal vierde. Constant inderdaad, maar hij zal liever wat vaker uitvallen als daar grotere pieken tegenover staan.

Maar kleurloos…

Het risico bestaat dat Ferrari geleidelijk de boel aan de praat krijgt zodat Verstappen dit jaar geen enkele Grand Prix wint en als vijfde eindigt in het Formule 1 kampioenschap. Een schrikbeeld doemt op: de rebel van de afgelopen jaren is in 2019 eigenlijk vooral opvallend kleurloos.

Inhalen mogelijk tijdens GP Canada

Het Circuit Gilles Villeneuve in Montreal telt veertien bochten, verdeeld over dik vier kilometer. Het merendeel daarvan kan op grote snelheid worden genomen. Kortom: Mercedes en Ferrari kunnen hier hun PK-spierballen tonen. Goed nieuws voor Max is dat de baan wel breed genoeg is om inhaalpogingen te ondernemen.

Voor wereldkampioen Lewis Hamilton is dit een plek met sentimentele waarde: in 2007 won de Brit bij de GP van Canada zijn eerste Formule 1 race. Inmiddels heeft hij 77 keer als eerste de zwart-wit geblokte vlag gepakt.

Wedden op Formule 1? Sebastian Vettel staat bij de bookmakers voor winst op 2.00, Lewis Hamilton ook en gokken op Charles Leclerc levert je 5.75 x je inleg op. Ferrari vindt dit seizoen telkens wel manieren om goede posities te verpesten, dus we tippen de 2.00 op Hamilton.

Hamilton wint voor 2.00 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top