Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Formule 1: Max Verstappen start in GP Singapore vanaf P4

Formule 1 voorspellingen GP Singapore 2019
Podiumplaats Max Verstappen voorspellen

Zondag 22 september om 14:10 uur (Nederlandse tijd) gaat het licht op groen bij de F1 Grand Prix van Singapore. Na twee magere races is het voor de Nederlandse troef Max Verstappen tijd om weer te vlammen. Het Marina Bay Circuit is geknipt voor zijn Red Bull wagen, mede door de 23 bochten. De jongste grand prix-winnaar ooit gaat van start vanaf plek vier, pole position werd gegrepen door zijn generatiegenoot Charles Leclerc (Ferrari).

Kans Verstappen in F1 GP Singapore

Marina Bay is een stratencircuit en dat is meestal slechts nieuws voor Red Bull. Nauwe straten betekent namelijk dat inhalen vrijwel onmogelijk is en in de kwalificatie is Mercedes en Ferrari simpelweg sneller omdat ze in die ene ronde meer motorvermogen kunnen leveren. Maar dit circuit is voor een stratenbaan vrij snel, lang en ruim. En dus snapt Verstappen dat hier een kans ligt om zijn derde Formule 1 zege van het seizoen op te eisen – wedden? Maar aan grootspraak doet het inmiddels 21-jarige idool niet meer. “Ik weet dat mijn auto het hier beter zal doen dan in België en Italië, maar ik wil niet te positief zijn. Dan valt het resultaat meestal tegen.”

Marina Bay circuit geknipt voor Mercedes

Ferrari won in de persoon van Charles Leclerc de vorige twee races, maar op deze 5.067 km lange baan is Mercedes weer favoriet. Mercedes-kopman Lewis Hamilton won de twee laatste edities en in 2016 was zijn toenmalige teamgenoot Nico Rosberg de sterkste. De Formule 1 Grand Prix in Singapore schotelt precies de juiste combinatie van snelheid en techniek voor waarin de Duits renstal uitblinkt. Dat Verstappen zich ook wel thuis voelt in Singapore bewees hij in 2018 met plek twee. Vrijdag zette hij bij de eerste vrije training de snelste tijd neer.

Voorspellingen Formule 1 Grand Prix Singapore

Maar wat weleens de beslissende factor in Singapore kan worden is de inzet van de safety car. In de afgelopen jaren kwam die om de haverklap de race neutraliseren. Dat heeft te maken met de wat gebrekkige grip die de bolides op het stratencircuit hebben en de hogere kans op regenbuien. Vooral voor de kleinere teams kan een safety car lekker uitpakken: hun achterstand is plots verdwenen of ze kunnen plots een ‘gratis’ extra pitstopje pakken. Wie weet kan McLaren, dat aan een voorzichtige wederopstanding bezig is na jaren in de top, een aanval inzetten op de ereplekken.

Gokken op podiumplek Max Verstappen F1 Singapore

Gokken op de Formule 1 race? Lewis Hamilton en Charles Leclerc zijn bij de bookmakers de gedeeld favoriet en noteren beiden 2.15. Max Verstappen staat op 7.00 en na twee flop-weekenden tippen we dat hij het podium weer zal vinden op 1.70.

1.70 x de inleg op een top 3 finish Max Verstappen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top