Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Formule 1 GP Mexico odds: Verstappen kan weer punten sprokkelen

Zondag om 20:00 uur Nederlandse tijd begint de F1 Grand Prix van Mexico. In het land zelf is het dan 13:00 uur. Het Midden-Amerikaanse zonnetje zal vermoedelijk flink schijnen. Gaat Max Verstappen in zijn Red Bull shinen? Hij is favoriet bij de bookmakers.

De kwalificatie voor de F1 Mexico is zaterdagavond 21.00 uur.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Max Verstapen Formule 1 Grand Prix Mexico

Er zijn nog vijf races te gaan dit seizoen en Verstappen voert de WK Formule 1 stand aan. Wat een apotheose staat racefans te wachten! De baan in Mexico Stad ligt de Red Bull uitstekend. Dat heeft te maken met de ligging: het circuit bevindt zich op twee kilometer hoogte en dat zorgt voor ijle lucht. Het zal rond de 21 graden Celsius zijn en van regen is geen enkele sprake.

Hamilton worstelt

Verstappen won al op het Autódromo Hermanos Rodriguez in 2017. En in 2018 werd het de eerste baan waarop hij voor de tweede keer de Grote Prijs won. Omgekeerd worstelt Hamilton in zijn Mercedes onder deze omstandigheden. Natuurlijk zitten er ook wel fraaie uitslagen tussen voor HAM, maar het is tekenend dat de Brit zich in de laatste drie jaren geen enkele keer front row (dus P1 of P2) kwalificeerde. Wel won de regerend Formule 1 wereldkampioen de vorige keer dat hier werd geracet.

Circuit F1 Mexico

Het in 1959 geopende circuit is 4,4 kilometer lang en er worden tijdens de F1 GP van Mexico 71 rondes gereden. De eerste sector heeft een lang recht stuk en wat bochten, de tweede sector heeft de snelste bochtencombinatie, de derde sector voert de rijders door het stadion en dat is het langzamere deel. Rondom start en finish is het weer een lang recht stuk. Je moet dus wel met aardig wat snelheid uit dat trage deel komen, anders kom je op het rechte stuk niet lekker op gang.

Red Bulls moeten eerste en tweede worden

Helmut Marko, als adviseur verbonden aan Red Bull, heeft een stevige ambitie voor de renstal: Max Verstappen en Checo Perez moeten eerste en tweede worden, of andersom natuurlijk. “We hebben een kleinere turbo dan Mercedes, ook al is hun turbo kleiner dan hij vroeger was, en dankzij de ijle lucht zou dat een voordeel op moeten leveren”, aldus Marko. Maar hij houdt een slag om de arm: “Het zit zo dicht op elkaar dat het moeilijk is om te beoordelen welk circuit beter past bij welke bolide.”

Bovenaan heb je kunnen zien dat Verstappen goede kans maakt op de maximale punten. Check Wedden op Formule 1 voor meer.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top