Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

World Series Darts Finals Amsterdam: MvG weer topfavoriet bookmakers

De loting voor de World Series of Darts Finals te Amsterdam, die van vrijdag tot en met zondag plaatsheeft in AFAS Live, is gedaan. Michael van Gerwen treedt in de tweede ronde aan tegen de winnaar van de partij tussen Gerwyn Price en Michael Smith. Voor Raymond van Barneveld wordt het zijn laatste toernooi in Nederland voordat hij zijn pijltjes voor altijd in de etui opbergt.

World Series Darts finals: Van Gerwen topfavoriet bookmakers

Druk darts programma voor de boeg

Een drukke periode op de PDC dartskalender is aangebroken en die moet culmineren in het wereldkampioenschap dat aan het eind van het jaar begint en begin 2020 eindigt. Vorig weekend nog werd het EK Darts afgewerkt, waarbij Rob Cross zijn derde grote titel bemachtigde. Van Gerwen vloog er in de eerste ronde al uit tegen Ross Smith, ondanks een prima gemiddelde van 105. Een wanprestatie was het dus absoluut niet. In korte partijen kan zoiets gebeuren, zeker als je tegenstander 6 van de 8 finishpogingen uitgooit.

Michael van Gerwen favoriet bij bookmakers

Mighty Mike, die drie van de vier vorige edities van de World Series of Darts Finals won, geldt dus bij bookmakers weer onverminderd als grootste titelfavoriet. Andere serieuze kanshebbers zijn Cross en Peter Wright en de belangrijkste outsider is Gary Anderson. En de andere Nederlanders? Dat zijn Danny Noppert, Jeffrey de Zwaan, Raymond van Barneveld en Jermaine Wattimena. Noppert en De Zwaan treffen elkaar in de openingsronde en de winnaar komt daarna Anderson tegen.

2019 mager jaar voor Raymond van Barneveld

De 52-jarige Van Barneveld speelt dus voor het laatst voor eigen publiek. Barney verzekerde zich recent van deelname aan het WK Darts 2020, het podium waarop hij definitief afscheid wil nemen. 2019 is tot nu toe een mager jaar en hij wist zich niet te plaatsen voor onder meer de World Grand Prix, de World Matchplay, het EK darten en de World Cup. In oktober heeft hij geen partijen gespeeld, in september speelde hij bij kleinere toernooien elf potjes en won hij er zes. Tweemaal kwam zijn gemiddelde boven de 100 uit, dus de veteraan heeft het nog wel in zich.

World Series of Darts voorspellingen

Wedden op darts dit weekend | Michael van Gerwen is titelfavoriet voor de World Series of Darts Finals in Amsterdam en noteert 2.38, Rob Cross en Peter Wright noteren voor een zege 8.00 en Gary Anderson 12.00. Wordt Mensur Suljovic weer eens onderschat? Bookmakers geven de Oostenrijker een quotering van 23.00 mee.

Winst MvG voor 2.38 x de inleg

Loting World Series of Darts Finals

(1) Michael van Gerwen v Michael Smith/Gerwyn Price
(8) James Wade v Wayne Jones/Jonny Clayton
(5) Damon Heta v Kyle Anderson/Mensur Suljovic
(4) Daryl Gurney v Krzysztof Ratajski/Nathan Aspinall
(2) Peter Wright v Ricky Evans/Ian White
(7) Gary Anderson v Danny Noppert/Jeffrey de Zwaan
(6) Raymond van Barneveld v Jermaine Wattimena/Gabriel Clemens
(3) Rob Cross v Dave Chisnall/Simon Whitlock

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top