Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

WK Darts Jeffrey de Zwaan – Darin Young: Black Cobra favoriet bookies

WK Darts 2020

Vandaag, dinsdag 17 december, worden er liefst acht partijen gespeeld op het WK Darts in Londen. Wel moet je even geduld hebben voordat een landgenoot aan de oche verschijnt. De slotpartij gaat tussen Jeffrey de Zwaan en Darin Young en begint zo rond 23:00 uur.

Vincent van der Voort door op WK Darts

Maandagavond wist gelukkig weer een andere Nederlander een ronde te overleven. Tot nu toe is de succesratio van de Nederlandse darters niet zo denderend. Veteraan Vincent van der Voort maakte tegen broekie Keane Barry (17 jaar) gebruik van zijn ervaring, stond er op de juiste momenten en wist ondanks het vrij kleine niveauverschil toch met 3-0 te winnen.

En Gary Anderson ook

Oud-kampioen Gary Anderson hebben we de laatste maanden amper in actie gezien. De Schot had in zijn eerste partij moeite met de dubbels, maar doordat Brendan Dolan er op dat gebied ook weinig van bakte kon ook the Flying Scotsman met 3-0 zegevieren.

Jeffrey de Zwaan – Darin Young

De Barney Army had natuurlijk graag gezien dat Raymond van Barneveld vandaag tegen Jeffrey de Zwaan zou spelen. Het liep anders: de Amerikaan Darin Young stuurde Barney zijn pensioen in en treft nu een andere Nederlander. De Zwaan is van alle 96 deelnemers aan dit WK Darts in veel statistische categorieën een toptienspeler. Zo staat hij bijvoorbeeld tiende wat betreft gemiddelde op de eerste negen pijltjes over heel 2019. Een van zijn zwakkere punten is finishes tussen de 2 en 40.

Betere kansen voor De Zwaan op dit WK Darts

Young is juist in veel statistische categorieën een achterblijvertje, hij deed het alleen aardig wat betreft checkouts van 101 tot 170. Van de negen legs die hij won tegen Barney rondde hij er drie af binnen de vijf beurten (dus binnen de 15 pijlen). Hij zal dat tegen De Zwaan wat vaker moeten doen om druk uit te kunnen oefenen. ‘The Black Cobra’ doet voor de derde keer mee aan het WK Darts en had wat pech met de loting: in 2018 ging hij direct onderuit tegen Michael Smith, vorig jaar maakte hij het Rob Cross in de tweede ronde lastig. Dit is zijn kans om een nieuw pr neer te zetten.

Wedden op darts | Jeffrey de Zwaan noteert bij bookmakers 1.20 voor de winst en Darin Young 4.50. We voorspellen een 3-0 zege voor de Nederlander @2.55.

Programma WK Darts vandaag

Dinsdag 17 december 2020

Ryan Searle v Robbie King
Cristo Reyes v Lourence Ilagan
Rowby-John Rodriguez v Noel Malicdem
Krzysztof Ratajski v Zoran Lerchbacher (R2)

Volledig programma: Speelschema WK Darts & uitslagen

Ritchie Edhouse v Boris Koltsov
Jose De Sousa v Damon Heta
Ted Evetts v Fallon Sherrock
Jeffrey de Zwaan v Darin Young (R2)

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top