Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden op Jeffrey de Zwaan – Dave Chisnall WK Darts vandaag

Het WK Darts 2020 serveert vandaag zes partijen in de derde ronde, voordat de kerstpauze intreedt en we de mannen met de pijltjes pas weer op 27 december terugzien in het Ally Pally. Maandag komt er één Nederlander in actie: Jeffrey de Zwaan strijdt vanaf 20:00 uur tegen Dave Chisnall.

Dirk van Duijvenbode WK Darts 2022

Dave Chisnall – Jeffrey De Zwaan WK Darts maandag

Naast Michael van Gerwen is er nog maar een andere dartende landgenoot present in Londen en dat is Jeffrey de Zwaan. Hij heeft een pittige loting, want Dave Chisnall is een ervaren topper die al jarenlang in de top 10 van de Order of Merit staat. Tweemaal schopte de Engelsman het tot de kwartfinale van het WK en afgelopen oktober nog was hij finalist bij de World Grand Prix.

Chizzy wordt vooral gevreesd om zijn maximale scores (180), iets minder dodelijk is hij normaliter met het finishen en als het spannend wordt. Tekenend is dat zijn gemiddelde in beslissende legs voor een topspeler tamelijk zwak is: 34 van de WK-deelnemers doen het op dat gebied beter.

Wedden op WK Darts 2020

De Zwaan heeft vijf van de vorige zege potjes tegen Chisnall gewonnen, waarvan twee op majors, en The Black Cobra gaat er misschien ook van profiteren dat Chizzy eerder deze week op een of andere manier in de lift een beetje rugpijn had opgelopen.

Wedden op darts | Dave Chisnall noteert bij bookmakers 1.50 voor de winst en Jeffrey de Zwaan 2.60. Met die noteringen zouden we voor de Nederlander gaan, al lijkt het verstandiger om in te zetten op minstens zes gespeelde sets (van de maximaal zeven). ‘Over 5,5 sets’ noteert 1.54.
Michael van Gerwen is bij de bookmakers (@1.73)  nog altijd de grote favoriet voor de titel. Gerwyn Price noteert 6.50. Op (nog verdere) afstand volgen Anderson en Wright.

Michael van Gerwen voorspelt: Bunting naar slachtbank

Zondagavond smeet titelhouder Michael van Gerwen zich naar de vierde ronde via een 4-0 zege op Ricky Evans. Zo vlekkeloos als die uitslag is, zo moeizaam ging het af en toe bij Mighty Mike. Bij drie van de vier sets kwam de vermakelijke Engelsman, die zeer snel gooit en vaak gekke bekken trekt, mee tot 2-2 in legs. In de derde set miste hij drie setdarts op dubbel 10.

De Brabander was vanzelfsprekend niet helemaal tevreden over wat hij voor de oche liet zien. “Er zaten een paar fantastische finishes en 180’ers tussen, maar ik ben tot meer in staat”, vertelde hij. Stephen Bunting is zijn volgende opponent en de kerstgedachte zal spoedig weg zijn bij Van Gerwen. “Die gaat naar de slachtbank”, voorspelt hij.

Programma WK darten vandaag

13:30 – 17:30
Nico Kurz v Luke Humphries
Adrian Lewis v Darren Webster
Luke Woodhouse v Dimitri van den Bergh

zie meer: speelschema WK Darts 2020

20:00 – 24:00
Dave Chisnall v Jeffrey De Zwaan
Gary Anderson v Ryan Searle
Peter Wright v Seigo Asada

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top