Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips darts finale Lakeside 2019: Glen Durrant – Scott Waites

Wedden tips darten
Finale Lakeside weddenschappen

Glen Durrant en Scott Waites strijden zondagavond vanaf 19:00 uur om de Lakeside titel. Titelhouder Duzza kan de eerste speler sinds Eric Bristow worden die het WK darts van de BDO driemaal op rij wint, terwijl Waites momenteel ook op twee titels staat.

Onderaan onze betting tips voor Lakeside finale 2019.

Lakeside WK Darts 2019

Durrant trof zaterdag in de halve finale zijn vriend Jim Williams uit Wales. Het werd 6-3 voor Duzza, die de laatste drie sets greep en die zijn maatje opzweepte tot 25 gezamenlijke 180’s in de partij. De darter uit Middlesbrough, in het dagelijkse leven werkzaam in de sociale gebouwbeheerder, zag een hoge finish in de achtste set als het cruciale moment. Williams miste een pijl om het 4-4 in sets te maken, daarna greep Duzza de set met een checkout van 115.

“Jim was erg sterk en het was lastig om kalm te blijven, maar ik denk dat ik daar gedurende 95 procent van de match in slaagde. Deze pot had een hoge intensiteit en in de finale zal ik nog langer mijn focus moeten behouden”, zo zei de Lakeside winnaar van 2017 en 2018.

BDO WK Darts finale wordt geweldig

Waites pakte tegen Michael Unterbuchner, vorig jaar ook een halvefinalist, een beslissende 5-0 voorsprong. De Duitser deed nog even wat terug om de vernedering te beperken, maar Waites greep vervolgens met weinig moeite de slotset. Zijn gemiddelde was 85: erg laag voor een halve finale, maar de Duitser zette te weinig druk op ‘Scotty 2 Hotty’ om zijn niveau op te krikken. “Ik wachtte op het moment dat hij wakker zou worden, zodat ik ook beter zou gaan spelen”, zo erkende Waites. “De sfeer rondom de Lakeside finale gaat geweldig zijn en ik kijk er enorm naar uit”, zo besloot de timmerman uit Bradford.

Glen Durrant – Scott Waites

In de onderlinge ontmoetingen staat Glen Durrant met 7-3 voor en al een paar jaar is hij onbetwist de beste speler bij de BDO. Duzza heeft in de afgelopen twee jaar op de grote toernooien een gemiddelde bereikt van 97,4, waarmee hij het ook bij de PDC helemaal niet zo gek zou doen. Waites kwam in die periode tot een gemiddelde van 92,9. Ook heeft Durrant veel meer big matches op de majors van BDO gespeeld en gewonnen dan Waites.

Wedden op darts? De bookmakers zetten Glen Durrant op 1.28 voor de titel en Scott Waites op 3.70. Maar het gaat closer worden dan die cijfers suggereren. We tippen dat er minstens elf (van de maximale dertien) sets gespeeld moeten worden voor 1.85 x je inleg bij een goede voorspelling.​

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top