Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League Darts voorspellingen: Michael van Gerwen topfavoriet

Voorspellingen darts
Tips weddenschappen Premier League 2019

De eerste speelavond van de Premier League Darts 2019 opent met een reprise van de WK-finale: titelverdediger Michael van Gerwen tegen Michael Smith. Raymond van Barneveld, de andere Nederlander in het deelnemersveld, trapt de avond af tegen James Wade.

Onderaan het programma voor 7 februari en meer over de quoteringen voor het darten bij de bookmakers. $ucces!

Premier League Darts 2019

De grootste dartscompetitie ter wereld moet het dit jaar stellen zonder een vaste deelnemer: oud-winnaar Gary Anderson. De Schot trekt zich terug vanwege rugklachten. De dartsbond PDC verzon een creatieve truc om het gat op te vullen: er komt niet één vaste vervanger, want in plaats daarvan mogen er op elke speelavond andere gastspelers meedoen. Zij maken dus geen kans om zich te plaatsen voor de play-offs.

Vervangers voor Gary Anderson

Die gasten zijn afgestemd op de locatie. Op de twee avondjes in Rotterdam komen er bijvoorbeeld spelers uit de lage landen opdraven: de Belg Dimitri van den Bergh en thuisspeler Jeffrey de Zwaan.

In Schotland is er een Schot (John Henderson), in Berlijn een Duitser (Max Hopp). Het is een leuke vondst die echter niet het gemis van The Flying Scotsman kan opvullen. Hij won de Premier League of Darts tweemaal en haalde de vorige vijf keer de play-offs.

James Wade – Raymond van Barneveld

Voor Van Barneveld, de Premier League winnaar in 2014, is de afscheidstournee begonnen. Barney neemt na dit jaar afscheid van het darten, het liefst door deel te nemen aan het WK darts 2020, en zal het door zijn lage positie op de ranking moeten hebben van wildcards en kleine toernooien.

Deze Premier League kan zijn laatste reeks optredens op een groot podium worden. En de Hagenaar heeft nu wel andere dingen aan zijn hoofd dan darts: de rechtszaak omtrent de overval op zijn huis is net afgewikkeld en de roddelpers duikt op zijn relatie met wederhelft Sylvia. De bookmakers zien mede hierdoor niet veel in Barney dit seizoen. Onderaan meer over de favorieten.

Michael van Gerwen – Michael Smith

2018 was het doorbraakjaar van Michael Smith, oftewel Bully Boy, die zowel de eindstrijd van de Premier League Darts als van het WK 2019 haalde. Daarin stond Mighty Mike tweemaal in zijn weg.

De Brabander heeft alweer een nieuwe major op zak door afgelopen weekend voor de vijfde keer achtereen The Masters te winnen. Hij is uiteraard de topfavoriet voor een nieuwe PL-titel, gevolgd door coming man Smith.

Darts uitslagen voorspellen

Wedden op darts? Michael van Gerwen staat voor de eindzege op 1.53, Michael Smith noteert 7.50 en gokken op een titel voor Rob Cross levert je 10.00 x je inleg op bij een goede voorspelling. Wil je best wat risico nemen, dan tippen we comeback kid James Wade op 26.00 bij bookmaker Mr Green.

Zoals we al eerder vermeldden zien de bookies niet veel in Raymond van Barneveld, hij staat vrijwel onderaan genoteerd @41.00. Alleen van Gerwyn Price wordt nog minder verwacht. De Welshman noteert 51.00 voor de titel.

Programma Premier League Darts

Donderdag 7 februari 2019 – ronde 1
James Wade – Raymond van Barneveld
Gerwyn Price – Daryl Gurney
Chris Dobey – Mensur Suljović
Michael van Gerwen – Michael Smith
Peter Wright –Rob Cross

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top