Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League Darts play offs betting tips: Van Gerwen favoriet

Wedden Premier League Darts play offs
Voorspellingen darten

Donderdag staan de beste vier spelers van de Premier League Darts tegenover elkaar in de Londense O2 Arena. Na zestien speelronden in de reguliere competitie darten is het tijd voor de play-offs. Rob Cross opent het bal tegen James Wade en daarna clasht wereldkampioen Michael van Gerwen met Daryl Gurney.

Onderaan de beste weddenschappen + odds bij de bookmakers.

Premier League Darts play offs

Sinds Mighty Mike in 2013 debuteerde in de Premier League of Darts wist hij telkens de groepsfase te winnen. Dit jaar lukte dat op het nippertje: Cross ging de slotronde in als koploper, maar ging onderuit tegen de man die hij vanavond weer treft. Hij krijgt de tijd voor revanche, want ging het de afgelopen weken om first to 8 legs, nu is het first to 10 (oftewel best of 19 legs). De finale is een best of 21 legs partij.

Michael van Gerwen de beste

De gouden regel in darts is: hoe langer een partij duurt, hoe groter de kans dat de intrinsiek betere speler wint. Toevalligheden of korte flitsen van genialiteit hebben dan minder invloed. En wie al jarenlang ‘s werelds beste is, daar is binnen de sport geen twijfel over: Michael van Gerwen. Hij bereikte zesmaal op rij de finale van het rondreizende dartscircus en won viermaal, waaronder de afgelopen drie jaar.

Wint Daryl Gurney weer van MvG?

Voor Daryl Gurney is dit pas de tweede deelname en de Noord-Ier staat voor het eerst in de play-offs van de Premier League Darts. Superchin heeft wel twee grote prijzen op zijn naam: de World Grand Prix in 2017 en de Players Championship Finals in 2018. Van de vier resterende mannen heeft hij wel het laagste toernooigemiddelde (96,7 per drie pijlen), het laagste uitgooi-percentage (40 procent) en het zwakste legsaldo. Daar staat tegenover dat hij drie van de vorige vier confrontaties met Van Gerwen won.

MvG minder dominant

Mighty Mike beseft dat hij in deze Premier League minder dominant dan voorheen was. “Ik weet dat ik beter kan dan wat ik heb laten zien dit seizoen. Qua concentratie ben ik minder dan de afgelopen drie jaar geweest. Dat kan ik alleen mezelf kwalijk nemen.”

Voorspellen Premier League Darts 2019

Wedden op darts? Michael van Gerwen staat tegen Gurney op 1.20 voor de winst en de Noord-Ier noteert 4.50. Voor de titel krijgt Mighty Mike bij de bookmakers een notering van 1.50. Gokken op Rob Cross levert je 5.00 x je inleg op.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top