Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League Darts play-offs: Peter Wright favoriet bij bookmakers

De vier mannen die vanavond in Coventry de play-offs van de Premier League Darts mogen spelen hebben niets te vrezen van Michael van Gerwen. De titelhouder ontbreekt, zodat we na vier eindzeges van de Brabander op rij een andere kampioen gaan krijgen. Peter Wright is favoriet bij de bookmakers, gevolgd door Gary Anderson. Onderaan de quoteringen.

Premier League Darts play-offs 2020

Van de vier mannen, te weten Glen Durrant en Gary Anderson (de eerste halve finale) en Peter Wright en Nathan Aspinall heeft alleen Anderson al eens het grootste rondreizende dartscircus ter wereld gewonnen. De Flying Scotsman bleek in 2015 en 2011 de sterkste. Daarmee staat hij al derde op het lijstje met meeste Premier League eindzeges ooit en voorlopig kan hij nog niet stijgen naar plek twee, want daar staat Mighty Mike met vijf stuks. Phil Taylor won zesmaal.

Glen Durrant taai en consistent

Durrant, die dit jaar debuteerde, stond na de reguliere speelfase bovenaan de ranglijst. Het topniveau van de man die driemaal op rij Lakeside won bij de bond BDO is zeker niet het beste niveau van de PDC. De darter uit Middlesborough moet het vooral hebben van zijn consistentie en taaiheid. Zijn gemiddeldes liggen vrijwel altijd hoog in de 90.

Motivatieproblemen Gary Anderson

Anderson is de afgelopen jaren, mede door rugklachten en motivatieproblemen (hij is het vele reizen beu), stukken minder consistent, maar is nog wel in staat om regelmatig gemiddeldes van dik in de 100 te realiseren. Plaatst hij in deze first-to-10-legs match ergens een versnelling, dan ligt Durrant op apegapen.

Peter Wright – Nathan Aspinall

Wereldkampioen Peter Wright en jonkie Nathan Aspinall (29) lijken aan elkaar gewaagd. De onderlinge stand is 4-4 en zij voerden na de eerste fase van de Premier League Darts de lijst met meeste 180’s aan. Snakebite Wright heeft wel meer ervaring op grote toernooien, al is het de vraag of deze publieksloze uitvoering van de Premier League play-offs wel echt zal aanvoelen als een grote prijs met enorme prijzenpot. De troosteloze ambiance in Coventry kan in het voordeel van Aspinall werken, die vergeleken met Wright minder de neiging heeft om een showtje op te voeren.

Voorspellen winnaar Premier League Darts play-offs

Wedden op darts | Peter Wright staat bij de bookmakers voor de eindzege genoteerd op 2.63, Gary Anderson op 3.75, Nathan Aspinall op 4.00 en Glen Durrant @4.50.

Winst Peter Wright voor 2.63 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top