Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League Darts met Fallon Sherrock en Gurney – Van Gerwen

Darts voorspellingen | Donderdag 13 februari is de tweede speelronde van de Premier League Darts 2020, het grootste rondreizende dartscircus ter wereld. En het wordt een bijzondere avond in Nottingham: de challenger is Fallon Sherrock, de eerste vrouw ooit die een partij won op het WK Darts (en zelfs twee!).

Premier League Darts met Fallon Sherrock

De ‘gelukkige’ die morgen in de Premier League Darts tegen Sherrock mag aantreden is Glen Durrant. Het zal niet eenvoudig zijn voor Duzza om het gejuich voor Sherrock en het boegeroep tegen hem te negeren. Maar de drievoudig Lakeside-kampioen lijkt een redelijk onverstoorbaar type die qua gemiddelde vrijwel altijd tussen de 95 en 100 zit. Dat hoort genoeg te zijn, al is dat in een kortere pot, zoals in de Premier League, zeker geen garantie. Het is een best of 12 legs, gelijkspelen (6-6) kan dus ook.

gelijkspel levert bij bookmakers 6.00 x de inleg op

Daryl Gurney – Michael van Gerwen

Titelhouder Michael van Gerwen had een zware openingsronde, hij trof de man die hem begin dit jaar de wereldtitel afpakte: Peter Wright. Het werd een heerlijke pot waarin Mighty Mike net even de betere was: 7-5. Zijn gemiddelde van 104,1 is hopelijk een indicatie dat we ‘de oude’ MvG weer te zien krijgen. Want in de afgelopen maanden heeft de Brabander meer kwetsbaarheden laten zien dan we van hem gewend zijn.

Ook afgelopen weekend ging het niet zoals gewenst. Bij twee toernooitjes in het kader van de Player Championships ging hij telkens snel onderuit.

Weer verlies op Premier League Darts kan funest zijn

Gurney had in zijn eerste Premier League Darts match tegen Gary Anderson genoeg kansen op de winst. Hij benutte slechts 5 van de 21 legdarts en ging mede daardoor met 7-5 onderuit tegen de Schotse ex-wereldkampioen. Al die gemiste pijltjes trokken zijn gemiddelde omlaag naar 91. Verliest Super Chin vanavond weer, dan is hij toch echt de grootste kandidaat om na negen weken, op judgement night, afscheid te moeten nemen van de PLD.

Wedden op darts | Michael van Gerwen staat bij de bookmakers genoteerd op 1.37, gelijkspel op 6.00 en winst Daryl Gurney op 6.00. We tippen de uitslagen 4-7 @6.50 en 5-7 @5.50.

Een stunt van Fallon Sherrock levert 7.50 x de inleg op. Durrant is favoriet met een odds van 1.28.

4-7 voor Van Gerwen voor 6.00 x de inleg

Programma Premier League Darts

Donderdag 13 februari 2020

Rob Cross – Nathan Aspinall
Gerwyn Price – Michael Smith
Gary Anderson – Peter Wright
Glen Durrant – Fallon Sherrock
Daryl Gurney – Michael van Gerwen

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top