Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Kanshebbers en odds World Series Darts Finals 2022

Voorspellingen World Series Darts Finals

De World Series of Darts Finals 2022 worden van vrijdag 16 september t/m zondag 18 september gespeeld in AFAS Live in Amsterdam. Gerwyn Price en Michael van Gerwen zijn de favorieten bij de bookmakers. Regerend WSOD kampioen is Jonny Clayton. Ook hij staat in de top 5 van grootste kanshebbers.

Wij voorspellen een zege voor Dimitri Van den Bergh. De Belg won twee van de zes World Series toernooien en stond afgelopen weekend nog in de finale van de German Darts Open. Dancing Dimi is in topvorm en wordt door wereldkampioen Peter Wright gezien als ‘de toekomst van darts’.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

World Series Darts Finals favorieten

De World Series Darts is een jaarlijks terugkerend evenement van de PDC waarin gedurende het voorjaar en de zomer afzonderlijke toernooien verspreid over de wereld worden gespeeld. De Series worden vervolgens afgesloten met de Finals. In Amsterdam zullen vier Nederlanders aan de oche verschijnen.

Op de pagina wedden op darts vind je de actuele noteringen en lees je meer over hoe en waar je kan inzetten op het toernooi.

De winnaars van 2022

Michael Smith won het eerste toernooi van het seizoen: de US Darts Masters. Dimitri Van den Bergh won vervolgens de Nordic en Dutch Darts Masters. Michael van Gerwen schreef één toernooi op zijn naam: de Queensland Darts Masters. Jonny Clayton won Down Under de New South Wales Masters en Gerwyn Price sloot de Series af met een overwinning in Nieuw Zeeland.

Deelnemers WSOD Finals

De World Series Darts is een zogenaamd invitatietoernooi. De acht geplaatste spelers zijn Dimitri Van den Bergh, Gerwyn Price, Michael Smith, Michael van Gerwen, Jonny Clayton, James Wade, Joe Cullen en Gary Anderson. Zij hoeven niet te spelen in de eerste ronde.

Op uitnodiging van de PDC zijn Fallon Sherrock, Peter Wright, Dirk van Duijvenbode, Simon Whitlock, Gordon Mathers, Haupai Puha, Damon Heta en Leonard Gates present. Daarnaast hebben zich nog acht deelnemers weten te kwalificeren voor het toernooi waaronder Nederlanders Danny Noppert en Vincent van der Voort.

Resultaat World Series of Darts Finals loting

De loting voor de finale in Amsterdam heeft vorige week plaatsgevonden. Michael van Gerwen treft in de tweede ronde de winnaar van de partij Gordon Mathers – Damon Heta. Als Danny Noppert Simon Whitlock weet te verslaan staat hij in de tweede ronde tegenover regerend kampioen Jonny Clayton. Vincent van der Voort treft mogelijk Gerwyn Price en Dirk van Duijvenbode Gary Anderson.

(1) Dimitri Van den Bergh – Danny Baggish/Ryan Joyce
(8) Gary Anderson – Haupai Puha/Dirk van Duijvenbode
(4) Michael van Gerwen – Gordon Mathers/Damon Heta
(5) Jonny Clayton – Simon Whitlock/Danny Noppert
(2) Gerwyn Price – Matt Campbell/Vincent van der Voort
(7) Joe Cullen – Jamie Hughes/Dave Chisnall
(3) Michael Smith – Fallon Sherrock/Peter Wright
(6) James Wade – Leonard Gates/Devon Petersen

Favorieten World Series of Darts Finals 2022

De mannen in vorm zijn Peter Wright en Dimitri Van den Bergh. Wright won afgelopen weekend ET11, Van den Bergh was aldaar de verliezend finalist. Gerwyn Price werd tijdens het Euro Tour event in Jena in de kwartfinales uitgeschakeld door Jose de Sousa. Michael van Gerwen nam niet deel aan het toernooi. De hoogste odds pak je bij bookmaker Unibet.

Bet365 ziet meer kansen voor Dimitri Van den Bergh dan Unibet en heeft een hogere odd staan op de Belg. Ben je het hiermee eens, dan is inzetten bij Unibet dus gunstiger.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top