Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Odds EK Darts 2022: Michael van Gerwen favoriet

Wedtips darten | Donderdag 27 oktober begint het EK Darts 2022 in Dortmund met Michael van Gerwen als favoriet. Het is een van de laatste grote toernooien op de kalender voordat het WK darts in december van start gaat.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

EK Darts favorieten 2022

Aan het EK Darts doet de top 32 van de European Tour ranglijst mee. Top seed is Luke Humphries, Michael van Gerwen is als tweede geplaatst gevolgd door Peter Wright en Rob Cross, de winnaar van vorig jaar.

Michael van Gerwen en Gerwyn Price

Michael van Gerwen is bij de Nederlandse bookmakers favoriet voor de winst. Van Gerwen neemt het in de eerste ronde op tegen Chris Dobey. Gerwyn Price treft in zijn eerste partij de Oostenrijker Rowby-John Rodriguez en Peter Wright speelt tegen Ryan Meikle.

Overleeft Vincent van der Voort eerste ronde EK Darts?

Namens Nederland staan op het EK Darts 2022 ook Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode en Vincent van der Voort aan de oche in Dortmund. Deze drie komen op de openingsavond (donderdag 27 oktober) al in actie. Van Duijvenbode (@1.25) en Noppert (@1.61) zijn favoriet om hun eerste ronde wedstrijden te winnen. Van der Voort krijgt het volgens de bookmakers lastiger en noteert 3.20 op een overwinning tegen Damon Heta.

Heta won afgelopen vrijdag nog Players Championship event 26 en is momenteel in prima vorm. De Australiër won vijf van zijn laatste zes wedstrijden, Van der Voort drie.

Damon Heta in vorm

In de finale van PC 26 versloeg Damon Heta Dirk van Duijvenbode met 8-4. In hetzelfde event was hij eveneens te sterk voor Gerwyn Price. Kortom, Heta is in vorm en de notering van 1.33 bij Unibet is niet meer dan terecht. Helaas is de odd wel te laag om in te zetten.

Combi met Van Duijvenbode en Smith

Een combinatie van winst Heta en winst Van Duijvenbode (vs Madars Razma) wordt al interessanter (1.66). Michael Smith lijkt met een odd van 1.28 op papier toch makkelijk van Karel Sedlacek te kunnen winnen (3.55). Voegen we een zege van Smith aan onze combi weddenschap toe, dan krijg je voor het wedden op darts de aardige totale odd van 2.13.

Om de combi bet te winnen moeten Aubergenius, Bully Boy en The Heat alledrie hun match winnen.

Slim wedden op sport

Michael van Gerwen speelt vrijdag 28 oktober zijn eerste wedstrijd op het EK Darts. Mighty Mike noteert 1.32 tegen Dobey. Combineer je die selectie met een zege van Dimitri Van den Bergh (1.52 tegen Daryl Gurney) dan krijg je bij Unibet.nl een quotering van 2.01.

Je ziet het; door wat slim te combineren kun je met wedden op sport prima odds creëren. Onthoud dat ook voor straks tijdens het WK Darts!

Programma EK Darts 2022

Donderdag 27 oktober 18.45 uur eerste ronde

Dirk van Duijvenbode – Madars Razma
Ryan Searle – Martin Lukeman
Danny Noppert – Andrew Gilding
Rob Cross – James Wade
Luke Humphries – Krzysztof Ratajski
Nathan Aspinall – Josh Rock
Michael Smith – Karel Sedlacek
Damon Heta – Vincent van der Voort

Vrijdag 28 oktober 18.45 uur eerste ronde

Dave Chisnall – Stephen Bunting
Dimitri Van den Bergh – Daryl Gurney
Joe Cullen – Ross Smith
Jose de Sousa – Martin Schindler
Peter Wright – Ryan Meikle
Gerwyn Price – Rowby-John Rodriguez
Michael van Gerwen – Chris Dobey
Jonny Clayton – Gabriel Clemens

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top