Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

WK Darts finale 2022 Michael Smith – Peter Wright voorspellen

De WK Darts finale 2022 gaat tussen Michael Smith en Peter Wright. De eindstrijd begint vanavond om 21:00 uur Nederlandse tijd. Het is een best of 13 sets partij, met andere woorden: first to 7 sets. Snakebite is de grootste kanshebber voor de titel. Check hieronder enkele mogelijke weddenschappen en odds bij de bookmakers.

Voorspellingen WK Darts finale

In 2021 kwamen Smith en Wright elkaar tegen bij onder meer de World Matchplay en Grand Slam of Darts. Snakebite won bij die eerste gelegenheid met 16-7 en bij de tweede met 16-12. Misschien dat bookmakers daardoor de Schot als favoriet zien.

Verwacht je dat de finale minstens 12 sets kent (dus 7-6 of 7-5 als uitslag), pak dan de notering op Over 11,5 sets.

Hoogste finish voorspellen

Wie de hoogste finish in deze WK Darts finale op zijn naam schrijft vinden de bookmakers lastig te voorspellen:  Wright en Smith noteren daarvoor hetzelfde. Gokken op een 170 finish in de wedstrijd kan overigens ook, het levert ruim je inleg op bij een goede voorspelling.

Darts finale Michael Smith – Peter Wright fascinerend

Dus niet regerend wereldkampioen Gerwyn Price in het klapstuk van het dartsfestijn in Alexandra Palace. Ook geen kans op een vierde WK-titel voor Michael van Gerwen. En misschien wel de beste speler van het jaar 2021, Jonny Clayton, ontbreekt eveneens. En ook geen opkomend talent, jonkie of grote shock bij de laatste twee.

En dat boeit allemaal niet, want dit is een fascinerend affiche tussen twee darters die in de halve finale van het WK Darts een enorm hoog niveau haalden. Smith was eerder in het toernooi al goed voor diverse sets met waanzinnige gemiddeldes, met als topper eentje van 121,86.

180’s WK Darts voorspellen

En Wright gooide in zijn halve finale tegen landgenoot Gary Anderson liefst 24 180’s, een nieuw recordaantal. Zijn set-gemiddeldes in die partij waren geweldig: zeven van de tien raffelde hij af met een moyenne van boven de 100 en de ‘zwakste’ set van hem was met een gemiddelde van 96.

Wil je met wedden op darts vandaag het aantal 180’s voorspellen dan zijn dit enkele opties: minstens 34 180’s, maximaal 33 stuks. Wil je voorspellen dat Wright er minimaal 17 gooit, ook dat kan.

Kansen

Bij Bully Boy tegen James Wade in de halve finale noteerde Smith in vier van de negen sets een gemiddelde van boven de 100, met als laagste score 94. Op zijn eerste negen pijltjes (first nine darts) scoorde hij gemiddeld 112, Wright had in zijn halve finale een first nine darts gemiddelde van 113,6. Begin je zo aan een leg, dan komen de kansen op een finish vanzelf.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top