Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert WK Darts tweede ronde odds

Vanavond komen de Nederlanders Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert en de Belg Dimitri Van den Bergh in actie in Alexandra Palace om hun tweede ronde op het WK Darts 2021 te spelen. Vanmiddag kun je ook nog genieten van Simon Whitlock en Adrian Lewis, twee mannen die ook zeker aanspraak op de titel kunnen maken.

Gisteren bereikten Gerwyn Price, Kim Huybrechts, Krzysztof Ratajski en Gabriel Clemens de derde ronde van het wereldkampioenschap darts. Voor Price ging dat niet zonder slag of stoot.

Dirk van Duijvenbode WK Darts 2022

WK Darts 2021 favorieten en odds

Price is een van de topkandidaten voor de wereldtitel en heeft een geweldig jaar achter de rug. Maar gisteren in zijn wedstrijd tegen Jamie Lewis bleek dat hij wat last heeft van ‘mentaalmoeheid’; het liep allemaal niet echt op rolletjes en de Iceman ging met de hakken over de sloot en in 3-2 naar de derde ronde. Kim Huybrechts was wel goed in vorm en rekende in 3-1 af met Ian White. De zeges van de Pool Ratajski en de Duitser Clemens zijn opnieuw een overwinning voor het steeds mondialer worden van de dartssport.

Dimitri Van den Bergh – Paul Lim

Paul Lim is een van de oudste ‘outsiders’ binnen de dartssport, speelt sinds 1973 op het hoogste niveau en er is geen deelnemer te vinden die vaker heeft meegedaan aan een WK Darts dan de Singapore Slinger. Vanavond neemt hij het op tegen Dimitri van den Bergh en daar zal hij een lastige kluif aan hebben, want de Belg speelt enorm sterk.

Van den Bergh noteert 23.00 voor de titel. Meer odds check je op Wedden op Darts.

WK Darts Danny Noppert

Danny Noppert speelt tegen de Zuid-Afrikaan Cameron Carolissen. Carolissen komt uit Kaapstad en het is zijn eerste WK. Zijn bijnaam is ‘The Javelin’, ofwel ‘de Speer’. Hij plaatste zich voor het WK als internationale qualifier en bereikte de tweede ronde na een bye doordat Martijn Kleermaker positief testte voor corona en er geen vervanger meer kon worden aangewezen. Tegen een totaal onbekende tegenstander spelen brengt natuurlijk altijd een element van verrassing met zich mee, maar Noppert heeft inmiddels veel internationale ervaring en staat niet voor het eerst op een WK.

Rob Cross – Dirk van Duijvenbode betting

Rob Cross is de tegenstander van Dirk van Duijvenbode in de een na laatste wedstrijd op het WK Darts van vanavond. Cross is tweevoudig wereldkampioen maar het laatste jaar heeft hij niet bijzonder veel indruk gemaakt. ‘Aubergenius’ is juist een speler die ook internationaal volop in de schijnwerpers staat sinds hij de finale van de World Grand Prix behaalde (die hij met 2-5 verloor van Price). Van Duijvenbode heeft het nadeel dat hij tegen de gooi in begint tegen Cross, maar ook mentaal is Aubergenius enorm gegroeid het afgelopen jaar en zet je dus schrap voor een shock.

Bookmakers noteren 1.90 voor beide

Dirk van Duijvenbode en Rob Cross worden als aan elkaar gewaagde tegenstanders beschouwd bij de bookmakers, beiden noteren 1.90 voor de winst. Wij denken dat Aubergenius op dit moment mentaal het momentum heeft om de tweevoudig wereldkampioen van zich af te houden. Voor ‘King of the oche’ noteert Dirk 4.50 en voor een correcte score van 3-0 zijn de odds 6.50. Voor een 170 Checkout noteert Aubergenius 15.00.

Van Duijvenbode King of the Oche? 4.50 x de inleg

Simon Whitlock en Adrian Lewis

Vanmiddag spelen eerst nog Simon Whitlock en Adrian Lewis die tot de grote kanshebbers moeten worden gerekend. Lewis omdat hij goed in vorm is, zoals meestal rond deze tijd van het jaar – en datzelfde geldt ook voor Simon Whitlock. De Australiër maakte de afgelopen een opmerkelijke comeback nadat het erop leek dat hij een beetje over zijn top was en dreigde weg te zakken op de Order of Merit, maar inmiddels staat hij stevig op de veertiende plaats. Lewis neemt het op tegen de Amerikaan Danny Baggish en Whitlock speelt tegen de Litouwer Darius Labanauskas, de huidige nummer 50 op de PDC-wereldranglijst.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top