Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wekelijks vind je bij de ‘Sportweddenschappen‘ onze actuele wedden op voetbal tips. Verder hebben wij voor alle voetbal wedtypes een handleiding. Daarin vind je de beste strategieën en tips voor elke weddenschap.

Je vergroot je succes op winst met wedden op voetbal door onder meer vooraf wat onderzoek te doen. Tips voor hoe je dat doet check je op deze pagina. Zet sowieso nooit klakkeloos in op gebeurtenissen die niet te voorspellen zijn zoals wie er mag aftrappen na het tossen.

Alle voetbal bookmakers waarvan je op deze site links en/of advertenties aantreft zijn betrouwbaar en legaal. Gokken op voetbal in Nederland mag alleen bij goksites met een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Via deze pagina kan je een account openen.

Het kan verschillen waar je voor je voetbalweddenschap de hoogste odds krijgt. Dat varieert per wedstrijd en per competitie. Het is dus niet te zeggen welke bookmaker de hoogste voetbal odds heeft. Open je echter meerdere bookmakersaccounts, dan kun je per weddenschap de voetbal odds vergelijken en inzetten bij de hoogste bieder.

Wedden op voetbal doe je bij online bookmakers. Zij bieden jou de mogelijkheid om uitslagen van voetbalwedstrijden te voorspellen en nog veel meer. De bookmaker bepaalt hoeveel hij een bepaalde voetbalweddenschap waard vindt. Een account aanmaken kan bij bijvoorbeeld Bet365.nl, Toto, 888Sport of Unibet.

Op de site van een bookmaker zoals bijvoorbeeld Unibet.nl zie je bij elke wedstrijd en weddenschap getallen staan. Dat zijn de zogenaamde odds. Deze noteringen geven aan hoeveel geld je kan winnen met een goede voetbal voorspelling. Een voetbalweddenschap plaatsen bij een bookmaker kan als je een account hebt met wat saldo daarop. Klik op de notering van de bet die je wilt plaatsen en tik je inzet in. Heb je de weddenschap gewonnen dan krijg je je inleg x de odds terug.

Back To Top