Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Jazeker. De Royal Meeting wordt altijd in juni gehouden en je kunt bij bijvoorbeeld bookmaker Unibet.nl het hele jaar voorafgaande het event al op Ascot wedden.

Actuele odds voor aankomende grote paardenraces vind je op deze pagina. Meer odds check je op de site van je bookmaker.

In Nederland kan je bij alle bookmakers met een vergunning van de Kansspelautoriteit wedden op paardenraces. Links en advertenties die je op deze website aantreft leiden allemaal naar bookies met een vergunning. Klik erop, maak een wed account aan en je kunt gelijk beginnen met wedden op paarden.

Om een weddenschap op paardenraces te plaatsen heb je een account bij Unibet of een andere legale bookmaker nodig. Je kan er een aanmaken via deze website. Stort er wat speelgeld op en je kunt gelijk aan de slag. Zoek de race waarop je wilt inzetten en klik op de weddenschap van je keuze. Geef je inzet aan en bevestig. Je paardenrace weddenschap is nu geplaatst en gewonnen geld wordt automatisch aan je saldo toegevoegd.

Back To Top