Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier


Om te kunnen wedden op sport bij een online bookmaker zul je een wed account moeten aanmaken. Het openen van zo’n betting account heb je bij Unibet.nl eenvoudig en vlot voor elkaar en het is bovendien helemaal gratis (sterker nog, je kan desgewenst een welkomstbonus meepakken).

We nemen op deze pagina het registratieproces met je door en vertellen je waar je op kan letten en/of rekening mee moet houden. Een account aanmaken lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

De voorbeelden die je verderop tegenkomt betreffen afbeeldingen van Unibet maar het aanmaken van een account bij Bet365.nl gaat feitelijk op dezelfde manier.

Wedden account openen bij een bookmaker

Het begint allemaal vanzelfsprekend met het kiezen van een legale bookmaker, ofwel een goksite met een vergunning van de Kansspelautoriteit. Bet365 en Unibet zijn voorbeelden van bookmakers met zo’n licentie.

Alle uitgaande links die je op Onlinewedden.com aantreft leiden naar betrouwbare bookmakers mét vergunning, dus daar heb je geen omkijken naar. Klik op de link van de bookmaker van je keuze en je wordt doorgestuurd naar de pagina waar je je kan inschrijven.

verlaat de inschrijfpagina nog niet na het aanmaken van een username en wachtwoord! Er zijn nog een paar aanvullende dingen nodig voordat je je eerste weddenschappen kan plaatsen…

Unibet account openen

Kies je ervoor om sportweddenschappen bij Unibet.nl te plaatsen, dan word je doorgestuurd naar de pagina waar je je kan inschrijven. Je stelt natuurlijk een gebruikersnaam en wachtwoord in, maar de bookmaker heeft nog wat meer gegevens van je nodig. Om je gewonnen geld uit te kunnen betalen hebben ze bijvoorbeeld je bankgegevens nodig.

Registreren bij een bookmaker

Je kan je bij Unibet, Bet365 (en andere bookmakers) op twee verschillende manieren registreren: handmatig of met iDIN.

registreren Unibet

Met iDIN doe je geen betaling, je verstuurt geen transactiegegevens en je geeft ook geen machtiging af. Het is puur om je gegevens makkelijk en vlot door te kunnen geven.

Handmatig registreren kan uiteraard ook. Je bent dan iets langer bezig.

ID uploaden

Vul bij het aanmaken van een wed account geen onjuiste gegevens in anders zou je in de problemen kunnen komen als je bijvoorbeeld gewonnen geld wilt laten uitbetalen.

Bij je inschrijving wordt op een gegeven moment gevraagd om een ID te uploaden en om je persoonlijke speellimieten in te stellen. De laatste stap is de verificatie van je identiteit. Als dat achter de rug is, kun je je eerste weddenschappen plaatsen.

id uploaden Unibet

Account verificatie bookmakers

Onder de 18 mag je nergens een gok account aanmaken en het heeft geen zin om dat met een omweg toch te proberen. Je identiteit wordt, zoals je hierboven hebt kunnen lezen, geverifieerd. Dat zijn alle bookmakers en casino’s verplicht. Waarom? Ze moeten precies weten wie er bij hen speelt om fraude tegen te gaan, witwassen te voorkomen en dus ook omdat online gokken voor minderjarigen verboden is. Verantwoord gokken staat overal hoog in het vaandel. De verificatieprocedure is er uiteindelijk ook voor je eigen veiligheid…

Wedden op Voetbal?

Welkomstbonus claimen

Bij het openen van een wed account kom je meestal vanzelf terecht bij het gedeelte dat over de welkomstaanbieding gaat en het moet wel gek lopen wil je dat over het hoofd zien. Een welkomstbonus is beschikbaar voor iedereen ouder dan 24 jaar. Lees altijd de voorwaarden om de bonus voor nieuwe spelers optimaal te benutten. Je kan overigens ook altijd besluiten om niet gebruik te maken van een welkomstaanbod.

Geld storten om mee te gokken

Sommige bookmakers vragen je meteen bij inschrijving al een bedrag te storten, bij andere goksites kun je dat op een later moment doen. Het minimale bedrag dat je moet overmaken om te kunnen beginnen met wedden verschilt per bookmaker. Zo hanteren Unibet en Bet365 met €5 een heel laag minimumbedrag, maar bij andere bookmakers is dat meestal hoger. Je kunt spelen tot je geld op is en je bepaalt altijd zelf of je opnieuw geld wilt overmaken.

Voor het storten en opnemen van geld zijn er bij goksites altijd heel veel mogelijkheden. Van credit card tot e-wallets en van bankoverschrijvingen tot Paysafecards, je kan er op onze pagina Online Betalen meer over lezen. Iedere bookmaker bepaalt zelf wat de minimale en maximale stortings- en opnamebedragen zijn en of er voor bepaalde betaalmethodes kosten in rekening worden gebracht.

Voordat je een wed account aanmaakt

Het bovenstaande klinkt misschien allemaal als gedoe, maar een account aanmaken voor het gokken op sport valt in de praktijk reuze mee. Je kan jezelf ook voorbereiden en zorgen dat je eerst wat meer te weten komt.

Check bijvoorbeeld voordat je je registreert of je bijvoorbeeld geld kan storten met PayPal of iDeal (als dat belangrijk voor je is). Ook zou je eerst wat voorwaarden na kunnen gaan. Je vindt in die bepalingen belangrijke informatie over hoe het wedden bij een online bookmaker werkt. Let op onder andere de volgende zaken:

  • Het minimale stortingsbedrag
  • Hoe je geld kunt opnemen uit je wed account en hoe lang dat duurt
  • Het minimale bedrag dat je kunt inzetten
  • Het maximum bedrag dat je per spel, per dag of per week mag winnen
  • Regels voor het plaatsen van verschillende weddenschappen
  • Regels voor het ongeldig verklaren van weddenschappen
  • Als je binnenkomt op de site via een actie als “gratis 50 euro wedden” lees dan de bijbehorende actievoorwaarden om maximaal te kunnen profiteren van zo’n promotie.

Veiligheid goksites

Alle goksites waar wij naar verwijzen zijn gerenommeerde bedrijven die een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit hebben. Hun sites, betaalsystemen en de gegevens van al hun klanten worden extreem goed beveiligd. Het idee dat al dit soort websites louche zijn, alleen maar uit zijn op je creditcardgegevens en je pc volproppen met malware is dus niet juist.

Op de sites van bonafide bookmakers kun je in de bedrijfsinformatie altijd zien welke licenties ze hebben en welke beveiligingen en software ze gebruiken. Vergunningen worden alleen afgegeven als een bedrijf aan de hoogste eisen voldoet.

Verantwoord wedden

Om gokverslaving tegen te gaan hebben bookmakers allerlei informatie op hun website staan. Handige tools om te kijken hoe het met jouw goklust staat, of ze hebben zelfs beveiligingsmaatregelen getroffen waardoor je jouw gokgedrag goed onder controle kunt houden. Iedere site heeft een sectie ‘Verantwoord Gokken’. We raden je aan hiernaar te kijken voordat je een wed account opent en begint met spelen.

Veel succes met je eerste weddenschap!

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
Back To Top