Wed Account

Wed account aanmaken

Om te kunnen wedden op de site van een online bookmaker zul je een wed account moeten aanmaken. Dat is heel eenvoudig. Ook geld storten op je wedaccount en een gewonnen bedrag opnemen is ook veel minder moeilijk dan je denkt.

wedden op sport account bookmakerZoek bij de bookmaker van je keuze naar inschrijven, wed account openen (of welke naam men er ook aan geeft) en je krijgt een standaard inschrijfformulier te zien dat je invult.

Registreren

Vul je gegevens goed in anders zou je in de problemen kunnen komen als je een echt groot bedrag wint. Als je een actiecode of couponnummer hebt ontvangen voor een bonus of gratis wedden, moet je die soms ook meteen invullen. Let dus goed op evt. actievoorwaarden als je een welkomstbonus optimaal wilt benutten. Sommige betting sites vragen je meteen bij inschrijving al een bedrag te storten.

Bij andere goksites kun je dat doen nadat je het formulier hebt ingevuld en je account is aangemaakt. Het minimumbedrag dat je moet overmaken om met spelen te beginnen verschilt per bookmaker, soms is dat gelijk het minimum bedrag dat je kunt inzetten (meestal 1 euro), bij andere is dat bijvoorbeeld 15 euro. Je kunt spelen tot je geld op is en jij bepaalt altijd zelf of je opnieuw geld wilt overmaken.

Voordat je een wed account aanmaakt

Een account aanmaken voor het gokken op sport is dus niet moeilijk. Maar voor je zover bent doe je er goed aan om eerst een aantal dingen te weten te komen.

Welke manieren van betalen biedt een site. De meeste sites bieden tal van mogelijkheden aan hoe je (online) kunt betalen. Kijk eerst of jouw voorkeur daarbij staat, zoals bijvoorbeeld PayPal of geld storten op je account met iDeal.

Lees de voorwaarden. In de voorwaarden vind je belangrijke informatie over hoe het online wedden bij een internet bookmaker werkt. Let op onder andere de volgende zaken:

  • Het minimum tegoed dat vereist is om te kunnen inzetten
  • Hoe je geld kunt opnemen uit je account
  • Het minimum bedrag dat je kunt inzetten
  • Het maximum bedrag dat je per spel, per dag of per week mag winnen
  • Regels voor het plaatsen van verschillende weddenschappen
  • Regels voor het ongeldig verklaren van weddenschappen
  • Als je binnenkomt op de site via een actie als “gratis 50 euro wedden” lees dan de bijbehorende actievoorwaarden om maximaal te kunnen profiteren van zo’n promotie.

Veiligheid van goksites

Alle online wedsites waar wij naar verwijzen zijn gerenommeerde bedrijven die een bookmakerlicentie hebben. Hun sites, betaalsystemen en de gegevens van hun klanten worden extreem goed beveiligd. Het idee dat al dit soort sites louche zijn, alleen maar uit zijn op je creditcardgegevens en je PC volproppen met malware is dus niet juist.

Op de sites van bonafide bookmakers kun je in de bedrijfsinformatie altijd zien welke licenties ze hebben en welke beveiligingen en software ze gebruiken. We raden je dan ook aan om hier eerst naar te kijken voor je besluit een wed account te maken. Bookmakerslicenties worden alleen afgegeven als een bedrijf aan de hoogste eisen voldoet.

Verantwoord wedden

Om gokverslaving tegen te gaan hebben alle goksites informatie op hun website staan, of handige tools om te kijken hoe het met jouw goklust staat, of ze hebben zelfs beveiligingsmaatregelen getroffen waardoor je jouw gokgedrag goed onder controle kunt houden. Iedere site heeft een sectie ‘Verantwoord Wedden’. We raden je aan hier naar te kijken voordat je begint met spelen.

Veel succes met je eerste weddenschap! Lees hier de meest actuele wedtips.