Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

De Olympische Winterspelen van 2026 worden gehouden van 6 februari t/m 22 februari in Milaan, Italië.

De Olympische Zomerspelen van 2024 worden gehouden van 24 juli t/m 11 augustus in Parijs, Frankrijk.

Voor het plaatsen van Olympische Spelen sportweddenschappen heb je een account bij een bookmaker nodig. Check de bookmakers reviews voor welke jou bevalt. Vervolgens kun je op de site van de bookie de wedstrijd/het event van je keuze opzoeken en inzetten op een van de aangeboden weddenschappen. Klik op de bij de weddenschap horende odds, geef je inzet aan en bevestig. Je weddenschap is nu geplaatst. Gewonnen geld wordt automatisch aan je saldo toegevoegd.

Gokken op Olympische Spelen kan bij alle online bookmakers. Op deze pagina vind je links naar betrouwbare en legale bookies waar je een account kan openen. De meeste weddenschappen komen kort voor en tijdens de Spelen online. Zijn de Spelen nog ver weg? Dan kan je vaak wel al de medaillespiegel voorspellen.

Voor de Zomerspelen zijn er andere favorieten dan voor de Winterspelen. Landen die het doorgaans tijdens de Zomerspelen goed doen zijn de VS, China, Japan en Groot Brittannië. Noorwegen scoort op de Winterspelen altijd goed. Maar ook Duitsland en Canada sprokkelen heel wat goud bij elkaar. Op deze pagina van de Olympische Spelen gids vind je actuele odds zodra die beschikbaar zijn.

Back To Top