Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Zie Uefa.com voor alle details omtrent groepen en speeldatums.

Je kan al je Nations League voorspellingen doen bij Nederlandse bookmakers met vergunning van de KSA. Suggesties vind je op deze pagina.

De UEFA probeert voor de Nations League probeert zoveel mogelijk gelijkwaardige poules te maken. De competitie is ingedeeld in vier divisies: A t/m D. In de hoogste drie divisies zitten 16 landen, in divisie D zitten er 12. De groepen in de afzonderlijke divisies zouden allemaal ongeveer even sterk moeten zijn. Winnaars uit divisie A strijden om de titel, daarnaast zijn er tickets voor het EK of WK te winnen waarop alle landen kans maken.

Combi bets zijn uitermate geschikt bij het wedden op de Nations League indien toplanden spelen en dik favoriet zijn. Combineer meer van zulke wedstrijden met Over 1.5 goals of BTTS en de odds stijgen aanzienlijk. Ga bij gelijkwaardige tegenstanders voor Double Chance of BTTS. Zie onze handleiding voetbal wedtypes voor uitleg en meer.

Back To Top