Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

‘King of the Oche’ is een van de meer specifiekere darts voorspellingen die je bij bookmakers kan doen. Je voorspelt wie de wedstrijd wint, de meeste 180’s gooit en de hoogste check out. Vaak hangt er een mooie notering aan, maar let op: om de weddenschap te winnen moeten jouw speler op alle drie de punten als beste uit de bus komen.

Dat verschilt per wedstrijd en per toernooi. Op deze pagina vind je altijd een sectie waar je actuele odds en favs kan checken. Vaak behoren Gerwyn Price, Michael van Gerwen en Peter Wright tot favorieten bij de bookmakers. Maar ook Josh Rock, Dimitri Van den Bergh en Jonny Clayton worden tot de top gerekend.

Een darts weddenschap plaats je bij een online bookmaker. Open daarvoor een account bij bijvoorbeeld Unibet.nl en vervolgens kan je je eerste darts bet plaatsen. Dat doe je door op de wedstrijd en weddenschap van je keuze te klikken en je inzet in te geven. Bevestigen, en klaar is kees. Winst van een gewonnen weddenschap wordt gelijk aan je saldo toegevoegd. Mogelijke weddenschappen zijn onder meer: 180’s, winnaar, sets en legs voorspellen.

Alle bookmakers hebben wedden op darts in het aanbod. Vaak sponsoren bookies darttoernooien en dan loont het de moeite te kijken wat zij voor dat specifieke toernooi als extra’s hebben. Neem bijvoorbeeld Unibet voor het WK Darts wedden of grote allround bookmakers zoals Bet365 en 888Sport, de opties die je hier vindt zijn talrijk en de odds prima.

Back To Top