Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Je kan bij bookmakers vanzelfsprekend wedstrijdwinnaars en de winnaar van de Australian Open voorspellen. Maar er zijn veel meer tennis voorspellingen mogelijk: voorspel het aantal games, sets, tie breaks, correcte scores, aantal aces en nog veel meer.

Je kan de grand slam in Melbourne gratis live stream kijken bij Bet365, Unibet, 888Sport en nog veel andere bookmakers. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een account met wat saldo erop en/of een recente weddenschap. Naast live streaming tennis zijn er bij bookies nog heel wat andere sporten te volgen.

Gokken op de Australian Open grand slam kan als je bent geregistreerd bij een legale bookmaker. Een account openen kan via deze website. Vervolgens zoek je bij de bookie de wedstrijd of het event van je keuze op en selecteer je de weddenschap die je wilt afsluiten. Geef je inzet aan, bevestig en je Australian Open bet is geplaatst. Gewonnen geld wordt automatisch aan je saldo toegevoegd.

Je kan in Nederland bij alle bookmakers met een vergunning van de KSA wedden op de Australian Open. Links naar deze bookmakers vind je op diverse plekken op Onlinewedden.com.

Actuele noteringen voor de Australian Open kun je nagaan bij Unibet.nl, een van de beste bookmakers voor tennis ➙ hoge odds en een zeer ruim aanbod.

Back To Top