Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

UFC Alistair Overeem – Walt Harris: MMA gevecht gratis live stream kijken

Nee hoor, heus niet alle sportbonden hebben de tent dichtgegooid. De UFC organiseert namelijk gewoon het ene na het andere MMA gala en zaterdag 16 mei 2020 (zondagochtend vroeg in Nederland) is het tijd voor de kraker tussen Alistair Overeem en Walt Harris.

UFC Alistair Overeem live stream kijkenUFC Alistair Overeem – Walt Harris

Het evenement vindt plaats in de VyStar Veterans Memorial Arena te Florida, USA. Afgelopen weekend en ook op 16 mei zijn er gevechten, want de UFC probeert de periode van stilstand lekker te compenseren.

Dit gevecht is al meerdere keren afgelast. In december 2019 hadden The Reem en Harris al tegenover moeten staan in de ring. Maar Harris had heftige privésores: zijn stiefdochter Aniah Blanchard was vermist en werd later dood aangetroffen. De tweede poging werd vanwege het coronavirus een flop.

Statistieken The Reem – The Big Ticket

Overeem is nog net geen 41 jaar, maar wordt dat de dag na dit gevecht wel. Hij is 193 centimeter lang en heeft een bereik van 203 cm. Van zijn 64 eerdere professionele MMA gevechten won hij er 45. Harris is ook al een doorgewinterde veteraan (36 jaar) en won 13 van zijn 21 professionele gevechten. Al zijn overwinningen waren op knock out. Zijn lengte is 196 en zijn reach 193. Dit zijn dus beide flinke kleerkasten. The Reem heeft een wedstrijdgewicht van 112, de Amerikaan van 117.

Alistair Overeem niet ziek van coronavirus

Overeem is al enige tijd geleden naar de VS gevlogen om zich voor te bereiden op deze clash. In februari was hij nog in Thailand en vermoedt dat hij daar ook is besmet met het coronavirus, gezien hij werd omringd door mensen die daar de symptomen van vertoonden. Zelf voelt hij zich al die tijd kiplekker. In interviews benadrukt hij het belang van gezond eten om je immuunsysteem te versterken. “Doe je huiswerk, mensen!”

Live Alistair Overeem – Walt Harris kijken via stream

Zijn vorige UFC-gevecht was tegen Jairzinho Rozenstruik en dat leidde tot een nederlaag. Herstelt de voormalige wereldkampioen zich tegen Haris? Je kan het hele MMA gala bekijken via een live stream van UFC TV. Heb je daar geen abonnement, check dan de streamingdienst Kijk, die het gratis online uitzendt. Veronica gaat ook een stream publiceren via zijn website.

Voorspelling UFC gevecht

Wedden op vechtsporten? Bij bookmakers kan er ingezet worden op de UFC clash. Favoriet is Harris met een quotering van 1.65. Een overwinning van Alistair Overeem zit er volgens de goksites niet in en krijgt een notering van 2.30.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top