Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Glory kickboksen Rico Verhoeven – Jamal Ben Saddik odds

Kickboksen Glory | Zaterdag 23 oktober na 20:00 uur vechten Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik in de GelreDome om de wereldtitel zwaargewicht bij de kickboksbond Glory. Collision 3, zo heeft Glory het hoogtepunt van de avond genoemd. Check wedden op kickboksen voor de odds.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Rico Verhoeven – Jamal Ben Saddik Glory Collision

Twee keer eerder vochten deze twee tegen elkaar en de onderlinge stand is 1-1. De eerste ontmoeting was in 2011, toen Rico Verhoeven nog niet was uitgegroeid tot ‘‘King of Kickboxing’. De Belgisch-Marokkaanse kickbokser deelde Verhoeven een KO uit. In 2017 kwam de rematch en ondanks dat Verhoeven het zwaar had in de openingsronde, waren ditmaal de rollen omgedraaid. In Ahoy won hij op knock-out van The Goliath.

Deze ontmoeting zou begin 2021 al uitgevoerd worden, maar vanwege een rugblessure haakte Ben Saddik af. En daarna ging zijn jaar helemaal bergafwaarts: hij moest de gevangenis in vanwege zijn rol bij de verkoop van gecodeerde telefoons (die criminelen gebruiken) en werd niet voor de eerste keer gediagnosticeerd met kanker. Verhoeven had op 23 oktober een confrontatie met Alistair Overeem gepland staan, maar ook daar ging een kruis door. The Reem was er fysiek niet ready voor.

Rico Verhoeven favoriet voor de winst

Maar hoe kunnen we de heren als vechters kenmerken? Ben Saddik erkent dat hij bij het vorige gevecht, in 2017, te gretig op zoek ging naar de beslissende klap. Als die strategie niet werkt, slaat de vermoeidheid toe en krijgt de tegenstander een boost.

Verhoeven is defensief behendiger en vindt het ook prima als alle vijf rondes uitgespeeld moeten worden. En de voorbereiding van Rico Verhoeven lijkt, ondanks de plotse wissel van tegenstander, soepeler te zijn verlopen dan bij Ben Saddik, die een wel heel bizar jaar kende.

Programma Glory 79

Er staan meer partijen op het programma. De totale avond heet Glory 79 en begint om 18:00 uur. Dat kun je gratis en live streamen via Kijk.nl.
Dit is de fight card voor het opwarmertje:

Nabiyev – Jones (weltergewicht)
Adamchuk – Ulianov (feathergewicht)
Baker – Serkan (middelgewicht)
Koprivlenski – Gazani (lichtgewicht)

En het blok met gevechten onder de noemer Collision 3 (dat via pay per view besteld kan worden op gloryfightfightfight.com).

Gokhan Saki – James McSweeney
Mohamed Mezouari aka “Hamicha” – Samuel Dbili
Donegi Abena – Sergej Maslobojev
Benjamin Adegbuyi – Antonio Plazibat
Michael Duut – John King
Rico Verhoeven Jamal Ben Saddik

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top