Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips gokken op Feyenoord – Ajax: de beste bet voor de Klassieker

Feyenoord – Ajax voorspellen bookmakers

Zondag staat de voetbalwedstrijd Feyenoord – Ajax op het programma en dat is natuurlijk de topwedstrijd van het weekend. Veel mensen kunnen niet wachten om naar deze wedstrijd te gaan kijken en wedden op Eredivisie maakt deze Klassieker nog spannender dan het al is! Lees verder voor de voorbeschouwing en de beste weddenschappen bij Unibet, dé bookmaker voor Nederland.

Eredivisie Feyenoord – Ajax voorspellen

Beste bets voor dit duel
Winst Feyenoord
Feyenoord DNB

Dit keer is het Feyenoord dat in de Eredivisie op de eerste plek staat en Ajax op nummer drie. Dat is vreemd want de laatste jaren is het altijd andersom geweest.

Feyenoord stijgt dit seizoen boven zichzelf uit en ze blijven maar winnen. De Rotterdammers beginnen zelfs nu ook te geloven dat dit misschien weleens hét jaar kan zijn dat ze kampioen kunnen worden. De laatste keer was in 2017, het wordt weer eens tijd!

De verdienste van Arne Slot

Feyenoord heeft in het team verschillende talenten rondlopen. Denk aan onder meer Igor Paixao, Danilo, Szymanski, Kökcü en ga zo maar door. De ploeg heeft zijn draai gevonden en de spelers vormen een goed team – dat is natuurlijk ook de verdienste van de trainer Slot. Een geweldige prestatie tot nu toe.

Als het nu thuis Ajax weer weet te kloppen dan doet Feyenoord echt goede zaken en tanken ze behoorlijk zelfvertrouwen.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Zelfvertrouwen Ajax is weg

Bij Ajax is het zelfvertrouwen ver te zoeken. De club morst punten in wedstrijden waar dat helemaal niet nodig is.

De Amsterdammers zijn dit jaar gewoon niet zo sterk als voorgaande jaren, maar dit is ook heel logisch te verklaren. Het mag natuurlijk niet omdat het Ajax is, maar als vorig jaar de geweldige trainer opstapt en vervolgens ook nog eens de beste spelers van dat moment, dan is het best te verklaren dat Ajax een jaartje moet bijbouwen om weer tot een top elftal te komen.

Sommige mensen zien het anders, maar als Ajax zich dit seizoen weet te plaatsen voor Champions League voetbal (dus in ieder geval een tweede plek in de eredivisie) dan heeft het een uitstekend seizoen gedraaid. Grote kans dat het natuurlijk tot het allerlaatste moment spannend blijft als het gaat om het kampioenschap.

Ajax moet Klassieker winnen

Voor Ajax is er dit weekend maar één ding belangrijk en dat is winnen van Feyenoord. Weet Ajax dit te flikken dan kan het zomaar weer eens terug van weggeweest zijn, maar de kans dat dat gebeurt is niet groot. Want wat natuurlijk ook nog eens meespeelt is dat linksback Daley Blind is verkocht en dat aan niemand minder dan Bayern München.

Blind kon bij Ajax steeds minder op een basisplek rekenen maar was nog steeds van onschatbare waarde. En nu is Ajax ook deze ervaren speler nog eens kwijt.

Bet tips Feyenoord – Ajax

Ajax gaat op bezoek in de Kuip en zal een hele zware wedstrijd tegemoet gaan. Ze moeten winnen om bij de Eredivisie top 3 te kunnen blijven aanhaken. Feyenoord moet winnen om een grote stap te maken om op nummer 1 te blijven. Een ding is zeker en dat is dat deze wedstrijd voor vuurwerk gaat zorgen en er eentje is die je niet mag missen!

Gokken op Feyenoord

Als het gaat om de beste weddenschap voor deze wedstrijd dan gaan we wedden op Feyenoord, de Rotterdammers zullen er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen en dat zie ik eerlijk gezegd ook gebeuren. Bij Ajax speelt er van alles en dat komt de ploeg niet ten goede.

Winst Feyenoord kan je bij de bookmakers spelen voor een hoge quotering. Ik kan er niet omheen om deze weddenschap te spelen. Je krijgt bijna drie keer je inzet terug als Feyenoord wint. Een thuiswedstrijd nog wel.

Bet met meer zekerheid

Wil je iets meer zekerheid inbouwen dan dat kan ook. Je kan namelijk nog altijd wedden op Feyenoord Draw No Bet. Bij een gelijkspel krijg je dan je inzet terug. Aan jou de keus, maar Feyenoord Wint bij Unibet.nl is een uitzonderlijke kans voor een team dat in bloedvorm is.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top