Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

De beste Eredivisie weddenschappen voor speelronde 18

Eredivisie bet tips

In de eredivisie hebben we een doordeweekse voetbalprogramma. In deze voorbeschouwing lichten we Fortuna Sittard – Heerenveen en FC Groningen – SC Cambuur uit met daarbij de onze tips voor het wedden op Eredivisie (met de odds van Unibet).

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Eredivisie wed tips Fortuna – Heerenveen

Beste bet voor dit duel
Over 3 Asian Goal Line

Fortuna Sittard heeft het de laatste wedstrijden zwaar. Er wordt wisselvallig gepresteerd, maar vorige week heeft het wel heel knap een punt weten te pakken tegen het grote PSV. In die wedstrijd hebben ze 2-2 gelijk gespeeld en hopelijk zorgt dit voor vertrouwen richting deze wedstrijd.

Europees voetbal binnen bereik

Heerenveen is dit seizoen aan het proberen om Europees voetbal binnen te slepen. Op dit moment staat de Friese ploeg achtste en ze moeten minimaal op de 7e plek eindigen. Het verschil met de nummer 7 bedraagt maar 2 punten dus er is dit seizoen nog alles om voor te spelen.

Heerenveen gaat op bezoek bij Fortuna en dit gaat een lastige pot worden voor beide ploegen, dat is een ding wat zeker is.

Prognose Fortuna Sittard – sc Heerenveen

De vorige wedstrijd werd er thuis met 2-1 gewonnen door sc Heerenveen. Ik verwacht dat er in deze wedstrijd de nodige goals gaan vallen. Heerenveen weet vaker meerdere keren te scoren en Fortuna heeft weer kunnen voelen hoe het is om doelpunten te maken en heeft er bovendien genoeg kwaliteit voor in huis.

Wedden met Asian goal line

We weten dat de verdediging van Fortuna vaak gaten laat vallen. De beste bet voor deze wedstrijd is dan ook ‘Over 3 Asian Goal Line’. Dit houdt in dat er in totaal meer dan 3 doelpunten moeten vallen wil de weddenschap goed zijn.

Als er in totaal maar drie keer wordt gescoord dan krijg je je inzet terug, vandaar dat we Asian Goal Lines hebben gepakt (voor de zekerheid). Wordt er twee keer of minder gescoord dan is de bet helaas verloren. Ik verwacht een goede spannende wedstrijd met veel doelpunten!

Voorspelling FC Groningen – SC Cambuur

Beste bet voor dit duel
Onder 2.5 goals

Donderdag wordt de wedstrijd tussen degradatiekandidaten Groningen en Cambuur gespeeld. Dit is een hele belangrijke wedstrijd voor beide ploegen: Cambuur staat stijf onderaan en Groningen doet het met de 15e plek niet heel veel beter. Het verschil bedraagt maar 3 punten. Er is dus van alles mogelijk en voor deze twee ploegen telt ieder punt.

Groningen ondermaats

Voor FC Groningen is deze plek op de ranglijst echt ondermaats. Normaal speelt het een stuk hoger, maar ook de Noorderlingen kunnen het dit voetbalseizoen niet opbrengen. We zijn zeer benieuwd hoe ze de volgende wedstrijden gaan voetballen. Als FC Groningen deze wedstrijd weet te winnen zetten ze een hele belangrijke stap vooruit maar als ze verliezen ziet het er heel anders uit.

Neerwaartse spiraal

Cambuur deed het vorig jaar een heel stuk beter dan dit seizoen. Twee jaar geleden promoveerden ze nog naar de Eredivisie en werden ze zelfs negende. Dit seizoen staan ze koud onderaan en MOETEN er punten worden gepakt, want met 9 punten na 16 wedstrijden ziet het er niet best uit. Als je eenmaal in deze neerwaartse spiraal zit is het moeilijk om eruit te komen.

Eredivisie wedden tip

Aangezien er nu al zoveel op het spel staat verwacht ik eigenlijk een keihard duel, maar wel een duel zonder al te veel goals. Cambuur laat dit seizoen sowieso zien dat scoren niet hun sterkste punt is, maar Groningen heeft ook nog niet laten zien dat het goede wedstrijden speelt waarin lekker gescoord wordt.

De beste Eredivisie bet voor deze match is ‘Onder 2,5 Goals’ bij bookmaker Unibet. Deze weddenschap gaat voor een zeer hoge odd waar ik bijzonder blij van wordt. Wij voorspellen een lekkere spannende wedstrijd waarin veel strijd geleverd gaat worden, maar helaas weinig goals gaan vallen.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top