Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste weddenschappen Europees voetbal deze week

Europees voetbal betting tips

Het voetbalseizoen zit in een stroomversnelling en daardoor is er bijna elke week wel voetbal. Deze week is er de Europese knock-out ronde.

Onderstaand de beste weddenschappen bij Unibet.nl voor de Champions League wedstrijd Manchester City – Leipzig en de Europa League match tussen Arsenal en Sporting. Bij Bet365.nl pak je de hoogste odd voor onze Napoli – Frankfurt wedtip.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Voetbal wedtips Manchester City – RB Leipzig

Beste odds voor dit duel
City wint en Beide Teams
Scoren

Dinsdagavond speelt City de return tegen RB Leipzig. De eerste wedstrijd eindigde 1-1, waardoor het nog alle kanten op kan.

Manchester City is in goede vorm, ze wonnen al vier keer op rij en kregen in deze vier wedstrijden maar één goal tegen. Vooral de resultaten zijn goed, het spel is lang niet altijd zoals we van ze gewend zijn. Afgelopen weekend wonnen ze moeizaam met 0-1 van Crystal Palace.

Ook Leipzig goed in vorm

RB Leipzig doet het erg goed in Duitsland, ze staan op een derde plek maar lijken geen titelkandidaat te zijn. Ze staan namelijk zeven punten achter op Bayern. Van de laatste vijf wedstrijden wonnen ze er drie, ze verloren alleen van Dortmund met 2-1 en het gelijke spel was tegen City.

Beste bet

Beide ploegen spelen aanvallend voetbal en scoren normaal gesproken gemakkelijk. Dit zagen we ook in de heenwedstrijd. Met de aanvallende kwaliteiten van Leipzig zien wij ze zeker weer een goal maken, maar uiteindelijk heeft City by far het betere team en we verwachten dan ook dat ze gaan winnen.

We gaan voor de volgende combinatie weddenschap bij Unibet: City wint en beide teams scoren.

Wedden op Voetbal?

Wedden op Napoli – Eintracht Frankfurt

Beste odds voor dit duel
Napoli wint en scoort
Over 1.5 goals

Op woensdag staat de Champions League return tussen Napoli en Eintracht Frankfurt op de planning. De eerste wedstrijd eindigde in 2-0 voor Napoli.

Napoli kent het beste seizoen sinds tientallen jaren. Ze staan in de Serie A maar liefst 18 punten voor op de nummer twee, Inter. Ze kregen het hele seizoen nog maar 16 goals tegen en scoorden al 60 keer. Met de manier waarop ze spelen zijn ze een echte outsider voor de Champions League. Afgelopen weekend wonnen ze wederom knap van Atalanta met 2-0.

Vorm Frankfurt niet geweldig

Eintracht staat op een zesde plek in de Bundesliga, ze staan vijf punten achter op een Champions League plek. Ze maken dus zeker nog kans op een ticket voor volgend seizoen. De vorm van Frankfurt is echter niet geweldig. De laatste drie wedstrijden werden niet gewonnen. Ze verloren van Leipzig met 2-1, speelden gelijk tegen Wolfsburg met 2-2 en met 1-1 tegen Stuttgart.

Gokken op Napoli Champions League

Frankfurt zal moeten aanvallen als ze nog wat willen. Dat geeft Napoli juist ruimte om te gaan voetballen en dan zijn ze het meest gevaarlijk. Verdedigend is Napoli ijzersterk, terwijl Eintracht juist veel goals tegen krijgt.

Wij verwachten dat Napoli hier wederom gaat winnen en een aantal goals gaat maken. Onze tip voor het wedden op Champions League is ‘Napoli wint en maakt over 1.5 goals’ bij Bet365.nl.

Europa League voorspelling Arsenal – Sporting

Beste odds voor dit duel
Arsenal wint en Beide Teams
Scoren

Tot slot een tip voor het wedden op Europa League voetbal. Wij verheugen ons op de wedstrijd van Arsenal tegen Sporting. De eerste wedstrijd eindigde in 2-2 en dus is dit op papier zeker een spannende wedstrijd.

Arsenal staat eerste in de eigen competitie en doet het uitstekend. Ze maken echt kans om eindelijk weer eens de titel te pakken. Ze wonnen de laatste vijf wedstrijden op rij in de Premier League. Ze scoorden in die wedstrijden maar liefst vijftien keer en kregen er maar vier tegen.

Aanvallend goed in vorm

Sporting Portugal staat vierde in de Portugese competitie en maakt geen kans meer op de titel, ze staan vijftien punten achter op Benfica. De laatste weken zijn ze wel goed in vorm, ze wonnen de laatste vier wedstrijden op rij. Met name aanvallend is Sporting goed in vorm, ze scoorden negen keer in de laatste vier wedstrijden.

Wedden op Arsenal – Sporting

Wij voorspellen dat Arsenal uiteindelijk de winnaar gaat worden van het tweeluik. Het is nog even afwachten of Arsenal gaat starten met de sterkste opstelling, maar ook met een mindere opstelling zijn ze de betere. We zien Sporting echter wel een goal maken, want dat doen ze eigenlijk elke wedstrijd. Onze wedtip: ‘Arsenal wint en beide teams scoren’ bij ⤵

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top