Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste weddenschappen Ajax – PSV: dubbele kans en rode kaart

Wedtips Eredivisie Ajax – PSV | Zondag wordt de Eredivisie topper Ajax – PSV gespeeld, de nummer 1 tegen de nummer 2. Wie o wie gaat het verschil maken en zet zo een flinke stap vooruit? Lees hieronder verder voor een voorbeschouwing met daarbij natuurlijk de beste weddenschappen en odds bij Unibet voor dit duel.

Tips wedden op Eredivisie-topper Ajax – PSV

PSV dubbele kans
Rode kaart

Laten we beginnen met PSV. De Eindhovenaren hebben de laatste tijd goede zaken gedaan. In de Europa League wisten ze Arsenal in eigen huis knap te verslaan met 2-0. Dit was een hele frustrerende wedstrijd voor Arsenal, maar een hele goede van PSV. Arsenal staat eerste in de Premier League en als je dan als PSV zijnde weet te winnen, is dat natuurlijk behoorlijk goed.

Daarna denderde PSV door om van N.E.C. te winnen. Al met al hebben ze dus genoeg vertrouwen getankt richting het treffen met Ajax.

Vertrouwen is goed bij PSV

De laatste ontmoeting tussen Ajax en PSV was aan het begin van het seizoen in de strijd om de Johan Cruijf Schaal en deze wist PSV ook te winnen (3-5). Het vertrouwen is goed bij PSV, maar uit bij Ajax is en blijft het knap lastig.

Ondanks alles doet Ajax het goed

Ajax heeft een zwaar seizoen, ook al mogen ze niet klagen want ze staan op de eerste plek in de competitie. In de Champions League is Ajax uitgeschakeld en halen ze totaal niet het niveau van voorgaande jaren. Dit is echter heel goed te verklaren, want ze hebben een behoorlijke switch gehad in zowel het team als in de staf. De beste spelers zijn verkocht en ook trainer Ten Hag is weggegaan.

Bij winst zet Ajax een behoorlijke stap

Het is logisch dat Ajax weer opnieuw opgebouwd moet worden en dat heeft tijd nodig. Er is veel kritiek natuurlijk, maar Ajax doet het behoorlijk goed. Dit is dan ook een heerlijke wedstrijd voor de Amsterdammers om te laten zien dat ze wéér kampioen moeten kunnen worden van de eredivisie. Als ze deze wedstrijd tegen PSV weten te winnen zetten ze een flinke stap vooruit en lopen ze 4 punten voor op PSV.

Bookmakers beste weddenschappen voor Ajax – PSV

Ik denk dat beide clubs aan elkaar gewaagd zijn. PSV draait op het moment hartstikke goed en heeft veel zelfvertrouwen getankt. Ajax speelt deze wedstrijd thuis en in de Arena spelen ze altijd heel sterk tegen topclubs. Dit wordt een wedstrijd met vuurwerk als je het mij vraagt.

PSV bet dubbele kans

Ik geloof dat het PSV nog een keer kan lukken om niet van Ajax te verliezen. De weddenschap PSV Double Chance X2 is mij veel te hoog om niet te spelen. Om de bet te winnen moet PSV of winnen, of gelijkspelen. Met de kwaliteit en het vertrouwen dat ze nu hebben, zie ik dit echt wel gebeuren. Als ze maar niet verliezen.

Ajax kan top zijn, maar heeft op dit moment niet het vertrouwen om topwedstrijden af te maken.

Rode kaart bij frustraties

Ik geloof wel dat beide teams op het scorebord komen, maar dat neemt niet weg dat ik denk dat PSV de wedstrijd naar zich toe kan trekken. Doordat PSV de overhand gaat krijgen sluit ik een rode kaart in de wedstrijd ook niet uit. Dit is natuurlijk al vaker voorgekomen, maar er zal met name frustratie komen als het Ajax niet lukt om te winnen en wanneer ze misschien zelfs aan de verliezende kant komen.

Een rode kaart kan je bij Unibet.nl spelen @5.50. Dit is natuurlijk een groter risico om te spelen dus houd de stake voor deze weddenschap laag. De voornaamste bet blijft PSV Dubbele Kans.

Dit wordt een goede wedstrijd tussen twee clubs die gaan vechten om de eerste plek. Er zal veel strijd zijn en goals, maar PSV kan hier met punten gaan weglopen. Let’s Go!

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top