Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Ontknoping US Open 2022. Wie wint? Dit zijn de favorieten

Het laatste grandslamtoernooi van het jaar, de US Open, gaat zijn eindfase in. Nog vier mannen maken kans op de titel, 2.000 rankingpunten en een enorme zak met geld. Iga Swiatek is favoriet bij de vrouwen, Carlos Alcaraz is volgens de bookmakers de grootste kanshebber bij de mannen.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Favorieten US Open finales 2022

We hebben dan eindelijk echt een wisseling van de wacht bij deze slam. In New York zien we eigenlijk geen enkele vertrouwde naam meer terug bij de laatste vier. In de eerste halve finale van de US Open speelt Karen Khachanov (26 jaar) tegen Casper Ruud (23 jaar). In de andere neemt Carlos Alcaraz (19) het op tegen Frances Tiafoe (24).

Carlos Alcaraz grootste talent

Voor deze mannen is het niet vanzelfsprekend dat ze zo ver reiken op het allerhoogste podium. Khachanov, als 27e geplaatst, was tweemaal kwartfinalist op een major. Ruud (5) brak dit jaar door met een finaleplek op Roland Garros. Alcaraz (3), het grootste talent van deze vier, was tweemaal kwartfinalist. Tiafoe (22) was eenmaal kwartfinalist.

Zie wedden op US Open voor de actuele odds, de finale lijkt te zullen gaan tussen Alcaraz en Ruud.

Exit Rafael Nadal in vierde ronde

Van de grote drie deed alleen Rafael Nadal mee op Flushing Meadows en hij ging er in de vierde ronde uit tegen Tiafoe, die simpelweg fitter was. Novak Djokovic was niet welkom, want hij liet zich niet vaccineren tegen corona. Roger Federer zien we wellicht nooit meer terug.

Ook Daniil Medvedev in 4de ronde eruit

Er waren nog wel meer oud US Open winnaars present. Andy Murray (winnaar in 2012) verloor in de derde ronde van Berrettini. Stan Wawrinka (2016) moest in de eerste ronde opgeven. Marin Čilić (2014) legde het in de vierde ronde af tegen Alcaraz. Dominic Thiem (2020) struikelde ook in de eerste ronde en titelverdediger Daniil Medvedev verloor in de vierde ronde van Nick Kyrgios.

Iga Swiatek US Open favoriet dames

Bij de vrouwen zijn de vier halvefinalisten Iga Swiatek versus Aryna Sabalenka en Caroline Garcia tegen Ons Jabeur. Van hen is Swiatek de enige met al een grandslam op haar cv. Nadat de Poolse vroeg in de openingsset tegen Jessica Pegula een break tegen kreeg, besloot ze te wisselen van racket. Daarmee stelde ze orde op zaken tegen de Amerikaanse, die een dochter is van twee stinkend rijke ondernemers (eigenaar van onder meer NHL-team Buffalo Sabres).

Swiatek is nu titelfavoriete voor de US Open en noteert prima bij Unibet.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top