Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Indian Wells voorspellingen: Rafael Nadal favoriet bookmakers

Van 7 t/m 20 maart 2022 worden de Indian Wells tennis Masters gehouden, in Indian Wells dus, een plaats in Californië waar het ook in deze tijd van het jaar bloedheet is. Regelmatig zullen de spelers de baan op moeten als het dik boven de 30 graden is.

Novak Djokovic schittert door afwezigheid, Danill Medvedev en Rafael Nadal zijn volgens de bookmakers de grootste kanshebbers.

Wedden op Tennis – alles wat je moet weten

Tennis: Indian Wells 2022 voorspellingen

voor al je voorspellingen, de beste Bet365 casino games en meer

Het is nog maar vijf maanden geleden dat de editie van 2021 werd gehouden. Vanwege de pandemie werd die uitgesteld tot oktober. En er rolde een verrassende winnaar uit de bus: Cameron Norrie. Die zege staat hoog in het lijstje met meest onverwachte masters winnaars ooit. De Engelsman kwam in de grandslamtoernooien nog nooit voorbij de derde ronde.

Titelverdediger Cameron Norrie

Hij had allicht wat geluk met de loting. De hooggeplaatste speler die hij bij de zes partijen die hij speelde tegenkwam was Diego Schwartzman (11). Daniil Medvedev, als eerste geplaatst, ging er in de vierde ronde uit tegen Grigor Dimitrov. Ook nu is de Rus weer als eerste geplaatst. Norrie lijkt geen schijn van kans te maken en noteert 67.00 op een titelprolongatie.

Novak Djokovic niet op Indian Wells

Novak Djokovic is wederom niet van de partij. In eerste instantie stond de Serviër nog op deelnemerslijst maar omdat hij niet gevaccineerd is, heeft hij geen toestemming de VS in te reizen. Zijn plek wordt opgevuld door een lucky loser.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Daniil Medvedev tennist in VS onder neutrale vlag

Daniil Medvedev is zoals gezegd ook ditmaal als eerste geplaatst. Een Russisch vlaggetje prijkt ditmaal echter niet naast zijn naam, wat te maken heeft met de inval van Rusland in Oekraïne. Daardoor is het niet toegestaan om het volkslied of de vlag van Rusland te tonen.

Sowieso heeft Medvedev geluk dat hij aan het tennistoernooi in Indian Wells mag meedoen, want in talloze individuele sporten zijn Russen (en Wit-Russen) niet welkom; denk bijvoorbeeld aan schaatsen, turnen en Formule 1.

Rafael Nadal bookmakers favoriet Indian Wells 2022

Vorige editie was Rafael Nadal niet van de partij, ditmaal wel. De Spanjaard is in 2022 nog ongeslagen: hij won 15 duels op rij en greep ondertussen de titel bij het Australian Open. De veelvraten van dit prille seizoen zijn Felix Auger Aliassime en Stefanos Tsitsipas, die al 19 partijen speelden.

De favoriet voor de eindzege is Rafael Nadal, die al driemaal toesloeg in Indian Wells.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top