Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wordt Max Verstappen wereldkampioen Formule 1 in Japan?

De Formule 1 Grand Prix van Japan wordt dit weekend gereden. Inzetten kan bij Unibet sport en wil je de race zondag bekijken, zorg dan dat je om 7.00 uur je scherm hebt afgestemd op Viaplay. De kwalificatie is zaterdag om 8.00 uur.

Formule 1 Japan: Max Verstappen wereldkampioen?

Dit moet het weekend worden waarin Max Verstappen voor de 2e keer op rij wereldkampioen Formule 1 wordt. De opdracht is helder: eerste worden en de snelste ronde pakken, dan is de Red Bull-kopman sowieso de beste van 2022. Charles Leclerc en teamgenoot Checo Perez kunnen de Limburger dan qua punten in de Formule 1 stand niet meer inhalen.

Red Bull en Honda: alles komt samen op Suzuka

De Suzuka International Racing Course is een betekenisvolle plek voor Red Bull. De Oostenrijkse renstal werkt immers innig samen met de Japanse motorleverancier Honda. Die samenwerking heeft de laatste jaren diverse vormen gehad, van echte samenwerkingspartner tot een wat afstandelijkere relatie, maar de band is warm en Red Bull zo graag zien dat hier de climax van het seizoen plaatsvindt.

Dan zal er aan de pitmuur wel wat scherper naar de juiste cijfertjes op de computers gekeken moeten worden. Bij de GP van Singapore werd behoorlijk geblunderd bij de kwalificatie, toen Verstappen met te weinig brandstof in de tank op pad werd gestuurd. Het gevolg was dat hij zijn snelle rondje moest afbreken en op P8 startte.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

F1 Japan: race in de regen

Maar dat de Red Bulls nog steeds de te kloppen partij zijn, dat bleek wel uit de zege van Perez. Suzuka is een geschikte baan voor de RB18, want het kent snelle bochtencombinaties die de technische beheersing van de coureurs op de proef stellen. Er zijn 18 bochten die samen een 8-vorm hebben.

Net als vorige week in Singapore is het nat in Japan. De eerste vrije training was daardoor niet echt representatief voor de potentie van de wagens. Fernando Alonso klokte in zijn Alpine de snelste tijd. In de tweede vrije training. George Russell was de rapste in FP2, met Lewis Hamilton erachter en Verstappen op dik 0,8 seconde als derde.

Wedden op Formule 1? Max Verstappen is op het moment van schrijven de favoriet gevolgd door Charles Leclerc en Lewis Hamilton.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top