Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips Lakeside 2019: Glen Durrant topfavoriet bookmakers

Gokken op Lakeside 2019
Weddenschappen Darts BDO

Zaterdag 5 januari gaat Lakeside 2019 van start, het officieuze wereldkampioenschap darts van de bond BDO. De locatie is als vanouds de Lakeside Country Club te Frimley Green, Surrey. Voor de winnaar ligt 100.000 Britse pond klaar. De finale is op zondag 13 januari.

Glen Durrant topfavoriet Lakeside 2019

Vriend en vijand zijn het er over eens dat er eigenlijk maar een serieuze titelkandidaat is: Glen Durrant. Wint Duzza niet voor de derde maal op rij de titel, dan heeft hij simpelweg enorm gefaald en heeft een ander een shock veroorzaakt. De 48-jarige darter uit Middlesbrough is een paar klassen sterker dan de rest. Maar vooral in de eerste rondes, als de partijen kort zijn, ligt een slippertje altijd op de loer.

Michael Unterbuchner concurrent

Overigens dreigt de BDO wel een ouweherenclubje te worden. Ook toppers als Scott Mitchell, de kampioen van 2015, is 48 jaar en de verliezend finalist van vorig jaar, Mark McGeeney, is alweer 46. Een van de weinige jongelingen die ver kunnen komen is de dertigjarige Michael Unterbuchner. Andere mannen die de afgelopen jaren wat moois lieten zien op Lakeside zijn tweevoudig winnaar Scott Waites en drievoudig finalist Tony O’Shea.

Bookmakers geven niets om Nederlanders

Van de Nederlanders worden de bookmakers niet koud of warm. Twee jaar terug stond Danny Noppert nog in de finale, maar de Fries gooit nu zijn pijltjes in het circuit van de bond PDC.

Wesley Harms stond tweemaal in de halve finale, maar dat was in 2012 en 2013. Richard Veenstra greep twee jaar terug net naast een finaleplaats: hij verloor in de halve finale van Jeff Smith met 6-5. Vorig jaar bereikte hij de kwartfinale.

Hoe ver komt Wes Newton?

Een interessante deelnemer is Wes Newton, een drievoudig kwartfinalist bij het WK Darts van de PDC. Dit wordt zijn eerste deelname aan Lakeside. Het is geen vrijwillige overstap, want het lukte hem niet om zijn tourkaart bij de PDC te verlengen. Als hij in de buurt komt van zijn vorm van een jaar of vijf geleden kan hij ver komen, al zal hij moeten beginnen in de kwalificatieronde.

Voorspellingen Lakeside 2019

Wedden op darts? Glen Durrant staat bij de bookmakers op 2.10 voor de winst. Vorig jaar ging het in de finale tegen McGeeney bijna mis. Gokken op een titel voor Michael Unterbuchner levert je 10.00 x je inleg op en een zege voor McGeeney 12.00. Wil je een flinke outsider backen, kies dan Wes Newton op 67.00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top