skip to Main Content

Wedden op Rob Cross – Raymond van Barneveld WK Darts 2022

Vandaag en morgen laten diverse Nederlanders zien wat ze waard zijn op het WK Darts. De wedstrijd waar het meest naar wordt uitgekeken is die tussen twee voormalige wereldkampioenen bij de PDC: Rob Cross – Raymond van Barneveld op donderdagavond.

#ad
Bet365
Nieuwe klanten
Tot wel €100 in wedkredieten

Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. kansen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.
Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Rob Cross – Raymond van Barneveld WK Darts 2022

Vorig jaar leek Cross, wereldkampioen darts in 2018, weg te vallen uit de top, maar dit jaar krabbelde Voltage toch weer op. Hij werd bijvoorbeeld Europees kampioen. Barney lag er een tijdje uit vanwege zijn pensionering en stelde zich voor 2021, nadat hij zijn tourkaart heroverde, maar één doel: het goed doen op dit WK Darts. Wat concreet betekent: niet meer zo hopeloos afgaan als bij zijn twee vorige deelnames.


voor al je voorspellingen.

Rob Cross is bij bookmakers favoriet en noteert 1.52 voor de winst. Gokken op Raymond van Barneveld levert 2.56 x je inleg op bij een goede voorspelling. Verwacht je een epische strijd in vijf sets? De odd op Over 4,5 sets is 2.75.

Dirk van Duijvenbode WK Darts

Voor het zo ver is zien we Dirk van Duijvenbode woensdagavond in Alexandra Palace voor de oche staan. Aubergenius sneuvelde vorig jaar pas in de kwartfinale van het WK Darts en bekroonde daarmee een snelle opmars in het tweede deel van 2020. Zijn opponent is Boris Koltsov, een man die op vloertoernooien zijn centen pakt, maar normaliter niet genoeg power in zijn scores heeft om vaak mee te komen in de legs.

Martijn Kleermaker treft Simon Whitlock

Martijn Kleermaker speelt woensdagavond tegen Simon Whitlock, in 2010 de verliezend finalist. De Australische ‘Wizzard’ had een anoniem 2021, zeker als we het vergelijken met 2020, toen hij een opleving kende en bij diverse darts majors ver kwam. Op de PDC Pro Tour Order of Merit, een ranglijst over wat kleinere toernooitjes, staat Kleermaker nog net een plekje voor Whitlock: 36 om 37.

Wedden op darts? Dirk van Duijvenbode is @1.30 favoriet tegen de Rus, Whitlock noteert 1.53 op zege tegen Kleermaker. Voeg je deze twee quoteringen samen in een combi weddenschap dan pak je een mooie 1.99.

Woensdag en donderdag op het WK Darts 2022

Danny Noppert opent donderdag om 20:00 uur de avondsessie en treft Jason Heaver. Noppie, die koos voor The Freeze als bijnaam, had in oktober en november een sterke periode met regelmatig gemiddeldes van boven de 100. De 47-jarige Heaver pakte begin 2021 een PDC-tourkaart op de Q-School, voor hem is een volle zaal en een WK darts podium onwennig.

Darts woensdag

middagsessie 13.30 uur

Ryan Searle – William Borland (R2)
Glen Durrant – William O’Connor (R2)
Luke Humphries – Rowby-John Rodriguez (R2)
Joe Cullen – Jim Williams (R2)

avondsessie 20.00 uur

Nathan Aspinall – Joe Murnan (R2)
Dirk v Duijvenbode – Boris Koltsov (R2)
Kim Huybrechts – Steve Beaton (R2)
Simon Whitlock – Martijn Kleermaker (R2)

Darts donderdag

middagsessie 13.30 uur

Damon Heta – Luke Woodhouse (R2)
Brendan Dolan – Callan Rydz (R2)
Mensur Suljovic – Alan Soutar (R2)
Jose de Sousa – Jason Lowe (R2)

avondsessie 20.00 uur

Danny Noppert – Jason Heaver (R2)
Gabriel Clemens – Lewy Williams (R2)
Rob Cross – Raymond van Barneveld (R2)
Chris Dobey – Rusty-Jake Rodriguez (R2)

Zie hier het volledige PDC WK Darts speelschema 2022.

Back To Top