Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Bookmakers favorieten Premier League Darts play-offs 2021

Vanavond worden de laatste vier reguliere wedstrijden gespeeld in de Premier League Darts 2021 waarna we weten welke spelers er vrijdag in de play-offs staan. Nathan Aspinall en José de Sousa zijn al door en ook Michael van Gerwen is al zeker van een plek. De strijd om het laatste ticket gaat tussen Dimitri Van den Bergh en Jonny Clayton. Een mooie gelegenheid om wat darts weddenschappen onder de loep te nemen.

Voorspellingen play offs Premier League Darts 2021

Van Gerwen gaat als een tierelier in de Premier League. Met nog één wedstrijd te gaan kan hij de leiding in het klassement ook eigenlijk niet meer kwijtraken; MvG heeft 21 punten en een positief legsaldo van +22. Nathan Aspinall staat tweede en heeft 19 punten en een legsaldo van +20. Ook Aspinall is al zeker van de play-offs. Ook José de Sousa, met 18 punten en een legsaldo van +15, staat al met beide benen in de play-offs. De strijd vanavond gaat om wie de vierde man wordt die morgen meedoet om het grote geld: Dimitri Van den Bergh of Jonny Clayton. Bovendien spelen ze tegen elkaar. Een prachtig besluit van de reguliere Premier League Darts competitie!

Jonny Clayton of Dimitri Van den Bergh naar darts finales

Wie al met zekerheid niet door gaat, is Peter Wright. Hoewel Snakebite zich de afgelopen dagen goed kon herstellen en opklom van de laatste naar een zesde plaats, is dat niet genoeg om de beste vier te halen. Voor hem in het Premier League Darts klassement staan Dimitri Van den Bergh op de vijfde plek en Jonny Clayton op de vierde, beiden met één punt meer dan de 15 die Peter Wright bij elkaar sprokkelde. Omdat Van den Bergh en Clayton vanavond tegen elkaar spelen, pakt een van hen twee punten, of ze pakken allebei 1 punt. En dat betekent dat een van hen sowieso boven Wright eindigt, ook als Snakebite zijn twee punten pakt op van Gerwen.

Komt Gary Anderson nog van de laatste plaats af?

Ook Gary Anderson die een beroerde week achter de rug heeft, kan niet meer uit het dal klimmen. Met 13 punten is het onmogelijk om op te klimmen tot de laatste vier. Dat geldt ook voor James Wade, eveneens in het bezit van 13 punten. En vanavond spelen ze tegen elkaar in de race om niet als laatste te eindigen. Zowel Wade als Anderson draaien al heel wat jaartjes mee en kennen elkaar door en door. Toch heeft Anderson met 34 beduidend meer partijen op zijn naam geschreven dan Wade (17); ook speelden ze vier keer gelijk. Volgens de statistieken is de kans dus vrij groot dat Anderson op de valreep nog van de laatste plaats af komt.

Nathan Aspinall en José de Sousa zijn al zeker van de play-offs Premier League Darts maar dat maakt deze partij tussen twee opkomende giganten niet minder spannend. Ze kwamen elkaar voor de competitie twee keer eerder tegen en wonnen toen elk een wedstrijd, en tijdens de vierde avond van de Premier League speelden ze gelijk.

Bookmakers Premier League Darts 2021

Peter Wright zal er alles aan willen doen om zijn laatste wedstrijd te winnen, ook al is hij al zeker van uitschakeling, want Van Gerwen verslaan is altijd een enorm leuke uitdaging en de positie ‘best of the rest’ is nog haalbaar. Snakebite heeft ongelooflijk sterk gespeeld de afgelopen dagen en een verrassing is goed mogelijk. Wright noteert 3.20 voor die laatste klapper. Voor die overwinning van Wright met correcte score van 8-6, noteren de bookmakers 12.00. Een 170-checkout door Van Gerwen, levert 13.00 x de inzet op.

Voor nog een gelijkspel tussen Aspinall en De Sousa noteren bookmakers 4.50, en de kansen voor Dimitri Van den Bergh om de vierde plaats te pakken liggen met odds van 2.10 net iets beter dan die van tegenstander Clayton met zijn notering van 2.70.

Odds Michael van Gerwen

Michael van Gerwen is met een notering van 2.38 favoriet voor de titel. De Sousa volgt @4.33, Aspinall @4.50 en Clayton en Van den Bergh noteren 7.00.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top