Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Darts behoort tot een van de meest populaire sporten om naar te kijken. De zalen waar toernooien gehouden worden zitten meestal stampvol en de dartstoernooien die op televisie worden uitgezonden, worden door miljoenen mensen bekeken. Maar wist je dat je bij Unibet.nl en andere bookmakers live stream darts kunt kijken?

En dan bedoelen we gratis live streams darten, zonder dure Premium abonnementen die je eerst moet afsluiten. Je kunt talloze dartswedstrijden (zelfs het WK darts!) en competities bij bookmakers online kijken en dat is natuurlijk uiterst nuttig bij het live wedden! In dit deel van de darts gids gaan we dieper op het onderwerp in.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Darts streams zijn legaal

We beginnen met te vermelden dat de live stream darts die bookmakers aanbieden volkomen legaal zijn. Alles omtrent uitzendrechten is in orde en daar waar wegens wet of regelgeving nodig, zijn de streams geo-blocked.

Het enige wat doorgaans vereist is om bij bookmakers livestream darts te kunnen kijken is een account met wat saldo erop of dat je in het afgelopen etmaal een weddenschap hebt geplaatst. Je kan dan bij bijvoorbeeld bookmaker Bet365.nl live stream WK Darts kijken, de Premier League, online toernooien en nog veel meer.

Wat je verder moet doen? Niets, gewoon lekker gaan zitten en genieten van de wedstrijd…

In-play darts betting razend populair

Vanwege de nauwe banden tussen de dartsport en bookmakers (en de populariteit bij het publiek), zijn er bij bookies vele wedmarkten beschikbaar. Sterker nog, mede door de darts live streams is het in-play betting razend populair en worden er per wedstrijd behoorlijk wat live markten aangeboden.

Je kunt denken aan het simpelweg voorspellen van de winnaar van een partij. Voorafgaande de wedstrijd is dat vanzelfsprekend mogelijk, maar kijk je live stream darts én houd je de live quoteringen daarbij in de gaten dan kun je zeer lucratieve weddenschappen afsluiten!

Want bij het darten draait het allemaal om het kleine dingen. Een speler kan zomaar uit balans raken en dat kan prompt betekenen dat je weddenschappen met een prima waarde kunt vinden.

Livestream darts kijken bij bookmakers | Getty

Live darts kijken en voorspellingen doen

Bij het live inzetten is het ook interessant om de lopende set in de gaten te houden. Staat een grote favoriet een paar legs achter? Er is vaak een goede kans dat hij terugkomt van zijn achterstand en de set toch weet te winnen. Je kunt ook leg winnaars voorspellen maar dan is echt snel denken en handelen vereist.

Bookmakers willen hun spelers in combinatie met live stream darts zo goed mogelijk van live bets voorzien en proberen het daarmee zo interessant mogelijk voor je te maken. Zo kun je bij een aantal bookies zelfs live voorspellen met welke dubbel een speler de lopende leg of set gaat eindigen. Hieraan zijn soms heel lucratieve odds gekoppeld!

Gratis en geen gedoe

Kortom, zet je in bij een bookmaker die live stream darts aanbiedt dan heb je dus alles bij de hand wat je nodig is om een goede live weddenschap af te sluiten. Je kijkt de dartswedstrijd op de stream en in hetzelfde beeld zie je de beschikbare wedmarkten en live quoteringen. Geen gedoe meer met steeds van scherm wisselen, de live stream darts zijn er helemaal op ingericht – en het is gratis bovendien.

Bij welke bookmakers live stream darts?

Live darts streaming is beschikbaar bij vrijwel iedere bookmaker. Tuurlijk, je vindt op internet vast allerlei andere websites waar je online naar darten kunt kijken, maar voor ons draait het ook om het wedden op darts en dan ben je vanzelfsprekend beter uit met bijvoorbeeld Unibet live stream. Er is hier en daar wel wat verschil in kwaliteit en wat voor computer en verbinding je hebt speelt ook een rol, maar eigenlijk zit je overal wel goed.

De bookmakers doen er alles aan om hun gebruikers zo goed mogelijk met de live stream darts van dienst te zijn – dus een zo snel mogelijke vertoning van de beelden voor iedereen.

Speel bewust

Check de bookmakers reviews om te bepalen welke goksite bij jou past. Bookmakers willen natuurlijk ook geld verdienen en hopen met het aanbieden van gratis sport live streams jou als klant binnen te halen. Houd altijd je koppie erbij en laat je tijdens de kijken van de dartswedstrijden niet meeslepen in voor jou onverantwoorde uitgaves.

Live stream darts op je mobiel

De grote bookmakers hebben allemaal een app voor je beschikbaar waarmee de live stream darts uitstekend te kijken zijn terwijl de beschikbare wedmarkten + live odds bij de beelden vermeld worden. Wat je wel goed moet onthouden is dat hoe goed je mobiele verbinding ook is, de beelden van de live streams een enkele keer wat vertraging op kunnen lopen. En dat kan van invloed zijn op de odds die aangeboden worden.

Darts wedstrijden livestream

Aan het einde van het jaar is het genieten van het WK Darts. Michael van Gerwen, fanatiek als altijd, doet er alles aan om iedere pot te winnen. Ben je rond de feestdagen niet thuis – je kijkt makkelijk, altijd en overal waar je ook bent live stream darts bij een bookmaker.

Na het WK Darts gaat de PDC verder met de Premier League Darts en beginnen de wedstrijden van de Players Championship weer. Later in het jaar volgen de grote events als de Champions League, World Matchplay en de Grand Slam of Darts. Er is altijd wat te doen!

Ook live streaming darts bij RTL en PDC

Naast het bij bookmakers live streaming darts kijken is het ook mogelijk om bij de PDC en RTL 7 de wedstrijden te online te volgen. Bij deze twee aanbieders kijk je echter niet gratis. Voor de livestream darts bij RTL heb je een Videoland abonnement van 9 euro per maand nodig en kijk je lang niet alle toernooien die er op de dartskalender staan. Je kunt wel binnen de proefperiode van twee weken opzeggen en dan wordt er niets in rekening gebracht.
Bij de PDC werkt het iets anders. De dartsbond biedt via Video PDC TV darts live streams van heel veel toernooien aan (ook de kleinere events) die níet op televisie worden uitgezonden. Je kijkt er dus ook naar de European Tour Events.

Kosten PDC TV

Ook bij de PDC zijn er kosten verbonden aan de streams. Kijk je vanuit Nederland, de UK of Ierland dan kun je je voor 5 Pond per maand inschrijven voor de beelden. Betaal je per jaar dan kost het 50 Pond. Dat scheelt je dus als het ware de kosten voor twee maanden. Kijk je vanuit elders op de wereldbol dan kost de live stream darts bij de PDC 10 Pond per maand of 60 Pond bij inschrijving voor een jaar.

#ad
Bet365 Sport
De nummer een voor sport

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
Back To Top